Reviews

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
82 berichten.
Demi Demi uit Den Bosch heeft geschreven op 25 februari 2021 om 07:59:
Wat een top product, snelle service, helemaal fan van de geur Amalfi. De geur blijft lang hangen en is lekker fris.
Marlies Marlies uit Kampen heeft geschreven op 24 februari 2021 om 16:00:
Ohhhh ik raad echt iedereen ROSADOR aan! wat een verwennerij als je de was uit je machine haalt! En dubbel genieten van de geur die heel subtiel is en lang blijft ruiken. Goede prijs/kwaliteit en een vlotte verzending! Ook is de response tijd op IG heel vlot!
Jenneke Jenneke uit Harderwijk heeft geschreven op 14 februari 2021 om 18:38:
Snel binnen en super kwaliteit!!!! Behalve de onwijs lekkere geuren vind ik de verpakkingen ook SUPERMOOI!!! Nooit meer anders, in 2 woorden; LOVE IT!!!!!!!!😍
Eefke Eefke uit Urk heeft geschreven op 3 februari 2021 om 09:34:
Ik ben blij verrast met jullie product. Eerder had ik wel eens muffe was, nu kan ik het zelfs een nacht in de wasmachine laten zitten en ruikt het nog echt heerlijk! Mijn favorite is Emozione.
Katja Katja uit Utrecht heeft geschreven op 3 februari 2021 om 09:29:
Beste van het beste, veel merken geprobeerd maar de wasparfum van rosaodor blijft langst hangen. Ook hebben ze hele fijne geuren.
Jenny Jenny heeft geschreven op 20 januari 2021 om 11:03:
WOW! Dit had ik nodig in mijn leven! Wat een super product! Heerlijke geuren! Emozione is the BOMB!
Sophie van der Berg Sophie van der Berg uit Uden heeft geschreven op 13 januari 2021 om 08:17:
Better than BEST. Ik wil nooit meer een ander merk, nooit meer een andere geur, ROSAODOR is echt Hemels! Super fijne mooie snelle levering!
Wendy Wendy heeft geschreven op 11 januari 2021 om 13:33:
Absolute aanrader! Van de Puglia, Intenso, Emozione en Bacio, vind ik de Bacio de minst lekkere. De andere zijn heerlijk!
Monica van Es Monica van Es uit Aalten heeft geschreven op 30 december 2020 om 14:24:
Super snel binnen! onwijs lekkere geuren. Echt top!
Simone Blaak Simone Blaak uit Almere heeft geschreven op 29 december 2020 om 10:00:
Super producten, super service. Fijne klantenservice. De producten zijn niet normaal fijn. Ik kan nooit meer zonder Rosaodor. Ik heb veel merken geprobeerd maar rosaodor is absoluut de beste! Bedankt jullie maken het leven gewoon een stukje leuker😍😍😍😍
Kimm Kimm uit Barneveld heeft geschreven op 12 december 2020 om 11:00:
OMG BEST EVER. ik had eerst altiid wat muffige was. Deze wasparfum is echt de top! Echt verslaafd aan de heerlijke luxe geuren, waar andere wat goedkope (wcspray) geuren hebben is rosaodor echt aanrader! thanks voor de ontdekking van het jaar!
Francisca Francisca heeft geschreven op 29 november 2020 om 13:23:
Heerlijke pakket mogen ontvangen! puglia & intenso Ik heb gelijk een paar druppels toegevoegd aan de zak en het filter van de stofzuiger. Zo ruikt niet alleen de was, maar het hele huis verrukkelijk🌸
Kitty Samson Kitty Samson uit Den haag heeft geschreven op 16 november 2020 om 09:51:
Eerst had ik een ander merk (wasparfum.nl), maar is niet te vergelijken met Rosaodor. Wat een fijne geuren, mooie en geen goedkope geuren blijft super lang hangen. Mooie verpakking en super snel geleverd!
Sharon Sharon uit Spijkenisse heeft geschreven op 5 november 2020 om 18:08:
Alleen maar lof, perfecte service, heerlijk product, wij willen niet meer anders. Ga zo door!!
Nikkie Nikkie uit Amsterdam heeft geschreven op 2 november 2020 om 09:19:
Zo fijn jullie te hebben ontdekt. Super fijne geuren. Veel mensen zeggen wat ruik je lekker, en de juffen op school vragen welk wasmiddel ik gebruik. Deze heb ik ook met ROSAODOR besmet. Verzending is ook nog een super snel. Ga snel het wasmiddel proberen.
Lana Lana uit Ede heeft geschreven op 23 oktober 2020 om 06:59:
Super snel binnen en super kwaliteit. Eerst had ik een ander merk, zag en niet profesioneel uit, kreeg flessen in een zakje opgestuurd en de wasparfum rook echt niet zo lang als die van Rosaodor, ben super blij sta ik nu met Rosaodor kan wassen en dat ik jullie ontdekt heb! De verpakking was al een feestje, mooi doosje!
Evelien Evelien uit Almere heeft geschreven op 6 oktober 2020 om 12:23:
Na Intenso ben ik denk ik ook verliefd geworden op Bacio en Amalfi. Intenso is diep en echt intens... Bacio vind ik een warme poeder geur.. en Amalfi meer fris en bloemig en zomers.. 🤍
Sjing hop Sjing hop heeft geschreven op 1 oktober 2020 om 15:48:
Beste ever.. zo intens blij met jullie geuren. Blijft super lang hangen. Echt top product.
Katinka Katinka heeft geschreven op 30 september 2020 om 07:25:
Ik zal Rosaodor wasparfum zeker aanraden. Het ruikt erg lekker en de geur blijft heel lang hangen. Ik heb eerst andere merken gehad, maar je merkt dat dit wel betere kwaliteit is. By far blijft de geur het langst hangen, en je doet ook langer met een fles want het is veel hogere kwaliteit. Ik ben een hele grote fan! Ook is alles snel in huis! Ga zo door!
Loes Loes uit grevenbicht heeft geschreven op 26 september 2020 om 09:02:
ongelofelijk lekkere geuren, blijft lang ruiken. Beste uitvinding ooit!!!!!!

© Copyright Rosaodor ‑ Algemene VoorwaardenPrivacy

Rosaodor - De meest luxe wasparfum