Reviews

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
82 berichten.
Linda Linda uit Harderwijk heeft geschreven op 23 september 2020 om 09:43:
In mijn bestelling van 3 flessen wasparfum zat 1 pre order fles. Daardoor heb ik bijna een maand op de levering van mijn bestelling moeten wachten. De flessen zien er mooi uit. Ik ben een piëteit wat geurtjes betreft. 1 geur vind ik wat minder, de andere 2 zijn heerlijk. Ik gebruik maar een heel klein beetje en de was, de machine en het huis ruiken heerlijk!
Jenneke Jenneke uit Elst heeft geschreven op 19 september 2020 om 07:51:
Vele wasparfums geprobeerd, maar die van Rosaodor is echt wel veruit de beste! Zeker met stip op 1 🙂 Mooie luxe geuren en je was en huis ruikt gewoon voortreffelijk. Service is ook erg goed, snelle levering!
Elvirs Elvirs uit Voorhout heeft geschreven op 17 september 2020 om 17:31:
Een heerlijke wasparfum Puglia! Het huis ruikt heerlijk naar de was! Ik ben echt fan!
Joy Joy heeft geschreven op 12 september 2020 om 16:19:
Ik moest heel lang wachten (preorder) voor het binnen was, maar het was absoluut het wachten waard! Wat is dit geweldig, ik ruik de hele dag naar dit heerlijke parfum en iedereen zegt steeds dat ik zo lekker ruik. Zelfs het huis ruikt heerlijk naar de was! Ik kan nooit meer zonder.
Linda van Wijk Linda van Wijk uit Groesbeek heeft geschreven op 11 september 2020 om 09:26:
Wat ben ik blij met mijn aanschaf van Rosaodor! In het verleden had ik vaak dat de was "muf" uit de wasmachine kwam. Iets wat je echt niet wilt, als je denkt je was lekker fris te gaan wassen. Van de week mijn eerste fles binnengekregen. Gekozen voor de geur intenso en wat een verademing. De was ruikt heerlijk, een feestje om de was te doen. Daarnaast blijft het lekker ruiken tot zelfs in de kast en het hele huis. Nu een wasje aan het draaien met het beddengoed. Kan niet wachten om vanavond in mijn bedje te duiken.
Avalon Avalon uit Utrecht heeft geschreven op 11 september 2020 om 07:28:
Gisteren mijn eerste bestelling binnen gekregen, Puglia en Intenso, eerste was gedraaid met Intenso! Ik ben nu al verliefd, wat een heerlijke geuren! Ik kan niet meer zonder, Love it! 🥰
Louise Louise uit Welle (belgie) heeft geschreven op 5 september 2020 om 17:16:
Had ik dit maar veeeeeeel eerder ontdekt! Hele snelle levering naar Belgie, en ook nog eens echt super fijne wasparfum goede geuren maar ook ons hele huis ruikt lekker. Ik deed de was van mijn man zijn voetbal spullen, nu willen alle vrouwen uw wasparfum gebruiken! Echt heel fijn! Bedankt voor deze ontdekking!
Loes Loes uit barneveld heeft geschreven op 3 september 2020 om 07:42:
Zo extreem lekker deze geuren. Je krijgt steeds complimenten hoe lekker ik ruik. Bij de bakker, op mijn werk overal! Super leuk en super fijn! Verzending gaat ook mega snel! Echt top ga zo door! x loes!
Valerie Valerie uit Amsterdam heeft geschreven op 7 augustus 2020 om 09:03:
Vroeger gebruikte ik Lenor, maar sinds ik Rosaodor heb ontdekt, stelt dat echt niks voor! Wat een geweldig product! De geur blijft zo lang hangen, ik ben helemaal fan van de emozione. Het hele huis ruikt er naar, en pas bij de bakker vroeg iemand welke geur ik op had.. dat was dus mijn kleding!
Shakiba Shakiba uit almere heeft geschreven op 31 juli 2020 om 08:27:
SUPER SPUL!! SUPER LEVERING! SUPER MERK!
Joost Joost uit Biddinghuizen heeft geschreven op 21 juli 2020 om 20:05:
Net eerst was gedraaid met de Pallazzo. Super geur, beetje kruidig waar wij erg van houden, hele huis ruikt er naar. We hebben ook de emozione in huis nog niet mee gewassen maar de geur uit de fles is al geweldig.
Mèlina Mèlina uit Nijmegen heeft geschreven op 19 juli 2020 om 23:02:
Zoooo ontzettend gek op de geur Puglia!! Alleen door de geur vind ik wassen geweldig. Mijn hele huis ruikt er naar, na het wassen. Toen de nieuwe geuren uit kwamen direct in pre-order Pallazzo besteld. Alleen jammer genoeg is de geur niet wat ik verwachtte.. 🙁 blijft wel erg goed hangen maar niet helemaal mijn geur..
Veronique Veronique uit Hillegom heeft geschreven op 19 juli 2020 om 18:38:
Dit wil je, de geur blijft serieus een week in mijn beddengoed zitten en onze slaapkamer ruikt daardoor heerlijk! Onze favo geur is Intenso. Een feestje om de was te doen het hele huis ruikt heerlijk! Echt een aanrader!
Liesbeth Liesbeth uit oentsjerk heeft geschreven op 13 juli 2020 om 12:01:
Wat is dit lekker. Heb inmiddels alle geuren en de Sogno is mijn favoriet. mijn hele douche ruikt lekker aangezien de 'gebruikte'handdoeken er hangen te drogen.
Nicole Nicole uit Veenendaal heeft geschreven op 11 juli 2020 om 08:29:
Wat een top spul! Heb gisteren 1 was gedraaid en mijn huis ruikt nog steeds naar Intenso. Wat misschien een leuk idee is, is een pakketje met alle geuren maar dan in klein verpakking. Zodat je alle geuren kunt uitproberen (of dit is er al maar dan heb ik over heen gekeken). In iedergeval, ik blijf trouwe klant! Heerlijk!
Lianne Lianne uit Barneveld heeft geschreven op 10 juli 2020 om 08:07:
OMG.. ik heb verschillende merken geprobeerd en uiteindelijk Rosaodor. Serieus had ik jullie maar eerder ontdekt! Weg gegooid geld die andere 'wasparfums'. Dit is echt maar dan ook echt de beste wasparfum ever. Blijft dagen hangen en mijn hele huis ruikt lekker. Bedankt voor jullie advies en snelle antwoorden! THE BEST!
Kyra Musa Kyra Musa uit Sittard heeft geschreven op 30 juni 2020 om 07:30:
Ik kwam op instagram deze wasparfum tegen, besteld en nu verslaafd. Zo lekker. Op mijn werk kreeg ik complimenten dat ik zo lekker ruik! Ik ben echt fan!
Marieke van den Dam Marieke van den Dam uit Maurik heeft geschreven op 22 juni 2020 om 14:37:
Beter is er niet! Erg fijne geuren en ook super snelle levering! Echt een feestje op uit te pakken en om te wassen!
Sep Sep uit Arnhem heeft geschreven op 22 juni 2020 om 10:05:
Heel veel wasparfums geprobeerd, maar geen 1 kan aan Rosaodor tippen. Geur blijft lang hangen en in tegenstelling van andere shops is de klantenservice top en aardig! Hier kunnen veel webshops nog een voorbeeld aan nemen. Nooit meer anders ROSAODOR for life!
Leen Leen uit Edegem heeft geschreven op 2 juni 2020 om 06:38:
Wat een zaligheid! Ik ben helemaal verslaafd aan Intenso.

© Copyright Rosaodor ‑ Algemene VoorwaardenPrivacy

Rosaodor - De meest luxe wasparfum