Reviews

 
 
 
 
 
 
 
111 berichten.
Francisca Francisca heeft geschreven op 29 november 2020 om 13:23
Heerlijke pakket mogen ontvangen! puglia & intenso Ik heb gelijk een paar druppels toegevoegd aan de zak en het filter van de stofzuiger. Zo ruikt niet alleen de was, maar het hele huis verrukkelijk🌸
Kitty Samson Kitty Samson uit Den haag heeft geschreven op 16 november 2020 om 09:51
Eerst had ik een ander merk (wasparfum.nl), maar is niet te vergelijken met Rosaodor. Wat een fijne geuren, mooie en geen goedkope geuren blijft super lang hangen. Mooie verpakking en super snel geleverd!
Sharon Sharon uit Spijkenisse heeft geschreven op 5 november 2020 om 18:08
Alleen maar lof, perfecte service, heerlijk product, wij willen niet meer anders. Ga zo door!!
Nikkie Nikkie uit Amsterdam heeft geschreven op 2 november 2020 om 09:19
Zo fijn jullie te hebben ontdekt. Super fijne geuren. Veel mensen zeggen wat ruik je lekker, en de juffen op school vragen welk wasmiddel ik gebruik. Deze heb ik ook met ROSAODOR besmet. Verzending is ook nog een super snel. Ga snel het wasmiddel proberen.
Lana Lana uit Ede heeft geschreven op 23 oktober 2020 om 06:59
Super snel binnen en super kwaliteit. Eerst had ik een ander merk, zag en niet profesioneel uit, kreeg flessen in een zakje opgestuurd en de wasparfum rook echt niet zo lang als die van Rosaodor, ben super blij sta ik nu met Rosaodor kan wassen en dat ik jullie ontdekt heb! De verpakking was al een feestje, mooi doosje!
Evelien Evelien uit Almere heeft geschreven op 6 oktober 2020 om 12:23
Na Intenso ben ik denk ik ook verliefd geworden op Bacio en Amalfi. Intenso is diep en echt intens... Bacio vind ik een warme poeder geur.. en Amalfi meer fris en bloemig en zomers.. 🤍
Sjing hop Sjing hop heeft geschreven op 1 oktober 2020 om 15:48
Beste ever.. zo intens blij met jullie geuren. Blijft super lang hangen. Echt top product.
Katinka Katinka heeft geschreven op 30 september 2020 om 07:25
Ik zal Rosaodor wasparfum zeker aanraden. Het ruikt erg lekker en de geur blijft heel lang hangen. Ik heb eerst andere merken gehad, maar je merkt dat dit wel betere kwaliteit is. By far blijft de geur het langst hangen, en je doet ook langer met een fles want het is veel hogere kwaliteit. Ik ben een hele grote fan! Ook is alles snel in huis! Ga zo door!
Loes Loes uit grevenbicht heeft geschreven op 26 september 2020 om 09:02
ongelofelijk lekkere geuren, blijft lang ruiken. Beste uitvinding ooit!!!!!!
Linda Linda uit Harderwijk heeft geschreven op 23 september 2020 om 09:43
In mijn bestelling van 3 flessen wasparfum zat 1 pre order fles. Daardoor heb ik bijna een maand op de levering van mijn bestelling moeten wachten. De flessen zien er mooi uit. Ik ben een piëteit wat geurtjes betreft. 1 geur vind ik wat minder, de andere 2 zijn heerlijk. Ik gebruik maar een heel klein beetje en de was, de machine en het huis ruiken heerlijk!
Jenneke Jenneke uit Elst heeft geschreven op 19 september 2020 om 07:51
Vele wasparfums geprobeerd, maar die van Rosaodor is echt wel veruit de beste! Zeker met stip op 1 🙂 Mooie luxe geuren en je was en huis ruikt gewoon voortreffelijk. Service is ook erg goed, snelle levering!
Elvirs Elvirs uit Voorhout heeft geschreven op 17 september 2020 om 17:31
Een heerlijke wasparfum Puglia! Het huis ruikt heerlijk naar de was! Ik ben echt fan!
Joy Joy heeft geschreven op 12 september 2020 om 16:19
Ik moest heel lang wachten (preorder) voor het binnen was, maar het was absoluut het wachten waard! Wat is dit geweldig, ik ruik de hele dag naar dit heerlijke parfum en iedereen zegt steeds dat ik zo lekker ruik. Zelfs het huis ruikt heerlijk naar de was! Ik kan nooit meer zonder.
Linda van Wijk Linda van Wijk uit Groesbeek heeft geschreven op 11 september 2020 om 09:26
Wat ben ik blij met mijn aanschaf van Rosaodor! In het verleden had ik vaak dat de was "muf" uit de wasmachine kwam. Iets wat je echt niet wilt, als je denkt je was lekker fris te gaan wassen. Van de week mijn eerste fles binnengekregen. Gekozen voor de geur intenso en wat een verademing. De was ruikt heerlijk, een feestje om de was te doen. Daarnaast blijft het lekker ruiken tot zelfs in de kast en het hele huis. Nu een wasje aan het draaien met het beddengoed. Kan niet wachten om vanavond in mijn bedje te duiken.
Avalon Avalon uit Utrecht heeft geschreven op 11 september 2020 om 07:28
Gisteren mijn eerste bestelling binnen gekregen, Puglia en Intenso, eerste was gedraaid met Intenso! Ik ben nu al verliefd, wat een heerlijke geuren! Ik kan niet meer zonder, Love it! 🥰
Louise Louise uit Welle (belgie) heeft geschreven op 5 september 2020 om 17:16
Had ik dit maar veeeeeeel eerder ontdekt! Hele snelle levering naar Belgie, en ook nog eens echt super fijne wasparfum goede geuren maar ook ons hele huis ruikt lekker. Ik deed de was van mijn man zijn voetbal spullen, nu willen alle vrouwen uw wasparfum gebruiken! Echt heel fijn! Bedankt voor deze ontdekking!
Loes Loes uit barneveld heeft geschreven op 3 september 2020 om 07:42
Zo extreem lekker deze geuren. Je krijgt steeds complimenten hoe lekker ik ruik. Bij de bakker, op mijn werk overal! Super leuk en super fijn! Verzending gaat ook mega snel! Echt top ga zo door! x loes!
Valerie Valerie uit Amsterdam heeft geschreven op 7 augustus 2020 om 09:03
Vroeger gebruikte ik Lenor, maar sinds ik Rosaodor heb ontdekt, stelt dat echt niks voor! Wat een geweldig product! De geur blijft zo lang hangen, ik ben helemaal fan van de emozione. Het hele huis ruikt er naar, en pas bij de bakker vroeg iemand welke geur ik op had.. dat was dus mijn kleding!
Shakiba Shakiba uit almere heeft geschreven op 31 juli 2020 om 08:27
SUPER SPUL!! SUPER LEVERING! SUPER MERK!
Joost Joost uit Biddinghuizen heeft geschreven op 21 juli 2020 om 20:05
Net eerst was gedraaid met de Pallazzo. Super geur, beetje kruidig waar wij erg van houden, hele huis ruikt er naar. We hebben ook de emozione in huis nog niet mee gewassen maar de geur uit de fles is al geweldig.

© Copyright Rosaodor ‑ Algemene VoorwaardenPrivacy

Rosaodor - De meest luxe wasparfum