Reviews

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
82 berichten.
Fieke Fieke uit assen heeft geschreven op 18 mei 2020 om 06:48:
BESTE VAN HET BESTE! Ik kreeg nooit geen lekkere geur in mijn was, en nu is het echt zoooo lekker! Uitvinding van het jaar!
Sanne Sanne uit Nijmegen heeft geschreven op 17 maart 2020 om 10:20:
Super en fijne wasparfum, andere ooit gebruikt aar deze geuren zijn gewoon echt top. Ik blijf dit merk gebruiken!
Charlot Charlot uit Blaricum heeft geschreven op 3 maart 2020 om 10:02:
ZOOOOOOO fijn! Direct verslaafd! Thanks rosaodor voor het leuker maken van mijn leven:-)
Charlotte Charlotte heeft geschreven op 17 januari 2020 om 09:21:
Super benieuwd naar de Puglia, de klantenservice is overigens super geregeld! 🙂
Krista Krista uit Wierden heeft geschreven op 7 januari 2020 om 08:12:
Wat een top spul! Echt zo blij mee dit ontdekt te hebben!
Hilde van Rhenen Hilde van Rhenen uit Wijk bij duurstede heeft geschreven op 6 januari 2020 om 12:56:
Gedankt voor het doosje geluk! Mooi en luxe verpakt. De wasparfum is echt oprecht heerlijk!
Jolande Brechten Jolande Brechten uit Laren heeft geschreven op 4 januari 2020 om 09:44:
We hebben twee geuren in huis, en we willen nooit meer anders, alles rukt zo fris en lekker. Het huis maar ook heerlijk als je elke dag weer in een fris bed duikt! Dus hier een vaste klant erbij!
Kim Kim uit Woerden heeft geschreven op 17 december 2019 om 08:21:
NOOIT MEER ANDERS! WONDER SPUL!!!
Daphne Daphne uit Rijswijk heeft geschreven op 13 december 2019 om 13:17:
Geweldig heerlijk ruikende wasparfum! Was er na 1 keer gebruiken gelijk verslaafd aan. Dit maakt wassen weer leuk, ook omdat je hele huis heerlijk er naar ruikt. Je kleren blijven lang er naar ruiken. Zelfs zo lekker dat de juffrouw van mijn dochtertje vroeg waar ik mee waste. Nou mooier compliment kan je niet krijgen. Ik raad het iedereen aan!!
Derya Derya uit Grootebroek heeft geschreven op 10 december 2019 om 08:20:
HEMELS.. beter bestaat er niet! Ik ben verslaafd!
Faye Faye uit Alemere heeft geschreven op 9 december 2019 om 13:21:
"Als ik mijn kast open, komt er een zee van heerlijke geuren uit." Niet normaal lekker!
Fatima Fatima uit Nijmegen heeft geschreven op 2 december 2019 om 10:25:
Geen keuze kunnen maken. Dus beide flesjes besteld. Hier thuis zijn we er nog niet uit, welke parfum lekkerder dan de ander is. Wel weten we dat het beide héérlijk ruikt!
Jolanda van Gelderen Jolanda van Gelderen uit Moordrecht heeft geschreven op 26 november 2019 om 17:36:
Thx voor het flesje geluk !!!!! Want wat word ik hier blij en gelukkig van !!!!!
Sabrine Sabrine uit Maurik heeft geschreven op 15 november 2019 om 10:27:
Bedankt voor die heerlijke flesje geluk!
marloes marloes uit Purmerend heeft geschreven op 14 november 2019 om 10:37:
Ahhhh nooit meer anders!!! zo fijn de geuren zijn allebei zo lekker, iedereen zegt wat ruik je lekker. Je ruikt het in mijn hele huis! Ik ben oprechte FAN!
Gina Gina uit Haarlem heeft geschreven op 7 november 2019 om 13:02:
Snelle levering, super lekkere geur!
Elle Elle uit Laren heeft geschreven op 4 november 2019 om 11:22:
Wat een fijne geuren. Zo lekker je was ruikt zo fijn. Echte aanrader. Volgende fles is alweer besteld. X elle
Stefanie Stefanie uit Kampen heeft geschreven op 3 november 2019 om 15:23:
NIET NORMAAL GOED PRODUCT! Dit is echt ene top uitvinding echt super blij mee!
Familie Swart Familie Swart uit Utrecht heeft geschreven op 24 oktober 2019 om 14:08:
Gister besteld, vandaag in huis! Super snel, en nu aan het wassen. Bedankt voor de goede service van dit heerlijke product.
Anouk Anouk uit Amsterdam heeft geschreven op 22 oktober 2019 om 09:07:
Niet NORMAAL zo'n fijn product! Ik hou van de geur INTENSO. Zo fijn. Ik hoef geen geurtje meer te gebruiken, de geur blijft zo lang in je kleding hangen.

© Copyright Rosaodor ‑ Algemene VoorwaardenPrivacy

Rosaodor - De meest luxe wasparfum