Shop

2 beoordelingen voor Tester | Ciro Ciro | 2ml

  1. Darja (geverifieerde eigenaar)

    De andere 2 geuren heb ik ook en was benieuwd naar de nieuwste. Wauw wat een parel weer, heerlijke subtiele geur. Geweldig, echt een aanrader.

  2. Brenda (geverifieerde eigenaar)

    Oh my! Deze tester besteld, maar écht….de meest lekkere geur éver! Ik ga zeker de grote variant kopen!
    Wat zo heerlijk is, is dat je ergens zit, en het luchtje af en toe ruikt met een vlaag, echt oprecht een toppertje die je móet hebben!
    Ik wil ‘m nu ook in wasparfum!

Een beoordeling toevoegen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Probeer onze exclusieve Tester Eau Thé Parfum en ontdek een wereld van luxe en verfijning. Deze handige tester stelt je in staat om verschillende geuren uit te proberen voordat je een keuze maakt, zodat je zeker weet dat je de perfecte geur vindt die bij jou past. Of je nu op zoek bent naar iets fris en energieks of juist naar iets weelderigs en betoverends, onze Tester Eau Thé Parfum biedt een veelzijdige geurervaring die past bij elke stemming en gelegenheid. Trakteer jezelf op deze handige tester en ontdek je nieuwe favoriete geur, allemaal in een luxueus en elegant formaat.

Tester | Ciro Ciro | 2ml

Ontdek de betoverende nieuwe geur van Ciro Ciro! Deze parfum opent met de verfrissende en energieke geur van eucalyptus, gevolgd door de delicate en bloemige tonen van oranjebloesem. De geur eindigt met de warme en zoete aanraking van marshmallow, wat een onweerstaanbare, speelse twist toevoegt.

Ciro Ciro is een unieke en veelzijdige geur die zowel verkwikkend als uitnodigend is. Een echte must-have voor elke parfumliefhebber!

De Perfecte Unisex Geur Ontdek de veelzijdigheid van Ciro Ciro, een unisex geur die zowel mannen als vrouwen betovert.

 

(2 klantbeoordelingen)

2.95

Artikelnummer: 6150507064020 Categorieën: , , , Tag: