Wasparfum

Hou jij ook zo van fris geurende pas gewassen was?

Er wordt vaak aan ons gevraagd hoe wij op het idee van wasparfum komen.

Zelf ben ik al jaren obsessief met geuren, alles moet lekker ruiken. Een geur is een emotie en kan je ook een bepaalde periode uit je leven laten herinneren. Zo deed ik bv op een vakantie in Griekenland een bepaald geurtje op. Als ik deze geur weer ruik, zie ik ons weer staan in de discotheek.

Ik waste altijd erg fanatiek, nu kreeg ik nooit echt een super lekkere geur, en zelfs was de was soms wat muf. Vooral als je het een tijdje in de wasmachine laat liggen, en ja iedereen vergeet zijn was wel eens.

Hier moest ik iets op bedenken. Na een lange zoektocht kwam ik uit in ItaliĆ«. ItaliĆ« is het land van de geuren, de aroma’s en de luxe merken. Italie maakt erg veel geuren, eigenlijk na de pizza’s is het belangrijkste product van het land. Denk aan geurstokjes, maar ook echte luxe parfums noem een Dior en Armani.

Na een tijd wat hebben getest wist ik het zeker! Mijn kids kregen allemaal complimenten op school en ik werd suf geappt waarmee ik waste!

Deze wasparfum is goed voor ons Rosaodor. Een luxe merk met luxe geuren. Zo zou je bij ons nooit bv een lavandel geur of een dennengeur te koop zien. Dit zijn geuren die bv in een wc-spry worden gebruikt of een luchtverfrisser. Het moeten luxe geuren zijn. De wasparfums hebben ook een geur die ik (inmiddels wij) echt lekker vinden en waar wij zelf echt mee willen wassen.

Ik weet zeker dat we al veel mensen blij hebben gemaakt met onze wasparfum en textielsprays en weet dat we een hoop vaste fans hebben. Wij zijn erg blij met jullie, super bedankt voor deze support!

Liefs Nanda – Rosaodor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© Copyright Rosaodor ‑ Algemene VoorwaardenPrivacy

Rosaodor - De meest luxe wasparfum