Wasparfum

Tja wassen is een ding dat moet gebeuren. Elke dag of week weer bergen weg wassen en natuurlijk opvouwen. Van babykleertjes tot overhemden.
Ik werd er nooit gelukkig van en stelde het altijd zo veel mogelijk uit. Met 3 kinderen kan je het ook niet heel lang uitstellen:-)

Als ik het allemaal weg had gevouwen en gestreken zat de wasmand al weer vol. Als je dan de was in de kasten weg legde rook de was nooit echt lekker. Terwijl ik liters wasverzachter in de machine goot, of een tijd die geurparels. Een half potje want niks lekkerder dan frisse was, toch viel dat weer tegen…

Ik ging opzoek naar de oplossing, want er moet toch iets zijn wat lekker en lang ruikt zonder liters toe te voegen..
Het belangrijkste is voor mij de kwaliteit en de geur van het product. Ik heb na lang zoeken en lang experimenteren het perfecte product gevonden. De luxe wasparfum, een klein beetje toevoegen aan je was en weken geluk! Dus wasparfum is it!

Naast dat ik geur verslaafd ben en nu ook wasparfum verslaafd, ben ik ook van huis uit grafisch ontwerper. Het merk ROSAODOR moest een modern en fris merk worden. Dus geen roze geel en groen, maar mooi zwart wit met rust en uitstraling. Je moet het niet in het kastje boven je wasmachine zetten maar lekkerr laten shinen op de wasmachine!

Zo is Rosaodor geboren en nu bestaan we iets meer dan een jaar. We hebben naast onze wasparfums ook wasmiddel, wasverzachter en textiel spray. Is ons merk geregisteerd in de eu en gaan we in 2021 nog meer knallen!

Blessed en super blij,

Nanda & Team
Rosaodor

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *