Bestel informatie

Ik heb een pre-order besteld, hoelang duurt dit?

Als je een pre-order product hebt besteld staat de verwachte leverdatum bij het product zelf. Let op: bestel je meerdere items? Dan wordt alles in 1x verzonden. Dit is beter voor het milieu!

Hoe bestel ik bij Rosaodor

 • Selecteer het item uit de shop en klik de button ‘in shopping bag’ Het item zit nu in je shopping bag.
 • Wanneer je bent uitgeshopt kan de bestelling worden afgerond door naar je shopping bag te gaan en te klikken op ‘Checkout’
 • Je dient je persoonlijke gegevens in te vullen. Indien je voor het eerst shopt bij ons kun je direct een account aanmaken zodat hij al je gegevens bewaart voor een volgende shopsessie. Ben je al klant? Log dan direct in, zo kun je sneller afrekenen want al je gegevens zijn al ingevuld.
 • Druk vervolgens op ‘Ga door naar de verzendmethode’ en hier zie je direct wat de verzendkosten zijn voor jouw bestelling. De verzendkosten bedragen voor zendingen binnen Nederland € 5.45 (incl. 21% BTW) per bestelling. Bestellingen binnen België worden verzonden voor €7,95 (incl. 21% BTW) per bestelling. Let op: gratis verzending geldt vanaf een bedrag van €80,00
 • Vervolgens kies je de betaalmethode en kun je aangeven of het factuuradres hetzelfde moet zijn als verzendadres. Indien anders, dan kun je dit hier aanpassen.
 • Rond de bestelling af door de betaling te voldoen en that’s it! Je bestelling bij Rosaodor is geplaatst.
 • Je ontvangt een ontvangstbevestiging van jouw bestelling per email. Heb je deze niet ontvangen? Check dan eerst je spam filter in de email. Nog steeds geen ontvangstbevestiging? Stuur dan een mail naar info@rosaodor.com

Wijzigen bestelling
Bestellingen geplaatst bij Rosaodor B.V. kunnen helaas niet meer online worden aangepast of geannuleerd. Wel kun je een mailtje sturen aan info@rosaodor.com zodat wij nog kunnen kijken of we iets kunnen betekenen. Vaak worden de bestelling direct klaargemaakt dus helaas kunnen wij geen garantie geven dat je bestelling kan worden gewijzigd.

Adres verkeerd ingevoerd
Helaas is het na het plaatsen van een bestelling niet mogelijk je adres nog aan te passen indien deze verkeerd is ingevoerd. Wel kun je een mailtje sturen naar info@rosaodor.com met het verzoek om je adres aan te passen voor deze levering. Indien het pakketje al is verzonden door Rosaodor is dit niet meer aan te passen en wachten wij tot we het pakketje retour hebben ontvangen, na ontvangst van je pakketje zullen wij ervoor zorgen dat het naar het juiste adres wordt verzonden.

Account
Je hebt geen account nodig om bij Rosaodor te kunnen shoppen. Wel is het handig om je gegevens te bewaren omdat je dan bij een volgende shopsessie niet opnieuw al je gegevens hoeft in te voeren. Deze bewaren wij voor je, zijn veilig opgeslagen en worden niet gedeeld met derden. Je kunt je te allen tijden registreren bij Rosaodor

Wachtwoord
Heb je een account maar ben je je wachtwoord vergeten? Je kunt je wachtwoord opnieuw aanvragen door te klikken op registreer / login rechtsboven van de pagina. Midden onder vind je het tabje wachtwoord vergeten? Vul je email-adres in en klik op verstuur. Er wordt een link naar je emailadres verzonden waarmee je je wachtwoord kunt resetten.

Verzenden & levering

Verzenden DHL
Nadat je je bestelling hebt geplaatst ontvang je van ons een ontvangstbevestiging. Wij gaan dan direct over op het klaarmaken van jouw pakketje. Wij verzenden via DHL en altijd via (brievenbus)pakket. Hierdoor heb je altijd de mogelijkheid om je zending te volgen via de track&trace code welke je ontvangt in de verzendbevestiging.

Kosten
DHL
De verzendkosten binnen Nederland bedragen €5,45 (incl. 21% BTW) per pakketje (levering 1-3 werkdagen)
De verzendkosten voor zendingen naar België bedragen €7,95 (incl. 21% BTW) per pakketje (levering 2-5 werkdagen)

Zendingen worden altijd als (brievenbus)pakketje verzonden inclusief track&trace code. 

Indien je voor 12.00 besteld wordt je order dezelfde dag nog verzonden. Dit geldt alleen op werkdagen. Indien je na 12.00 besteld of in het weekend dan wordt je order de eerst volgende werkdag verzonden. Houd aub altijd je track&trace code in de gaten voor een update via DHL.

Pre-order
Omdat veel items een snel verloop hebben bij Rosaodor en wij ze soms niet direct de zelfde dag of week kunnen aanvullen verkopen we ook items op pre-order basis. Dit houd in dat je een item betaalt, reserveert en deze zo snel mogelijk na levering in ons warehouse wordt uitgeleverd. De uiterlijke uitleverdatum van het product wordt altijd vermeld in de productomschrijving. Dit is de dag van verzending, je item zal dan volgende dag in huis zijn (onder voorbehoud van DHL) Indien je een bestelling plaatst met meerdere items waaronder een pre-order item dan wordt alles verzamelt en in 1x uitgeleverd op de uiterlijke pre-order datum. Het is helaas niet mogelijk de andere items eerder of los uit te leveren. 

Heb je besteld op een werkdag voor 15.00 maar je zending de volgende dag niet in huis? Check dan altijd extra of je niet een item op pre-order basis hebt besteld. Hoewel we dit duidelijk vermelden bij het product in de shop én via onze social media kanalen wordt er toch nog overheen gelezen, kan altijd gebeuren uiteraard maar check even de productomschrijving voor je ons mailt.

Vertraging
Het kan zijn dat DHL een storing of staking heeft, of vertraging oploopt in verband met  feestdagen. Rosaodor is hier helaas niet verantwoordelijk voor. Houd aub alle updates via de track&trace code in de gaten. Is het onduidelijk waarom je pakketje vertraagt is en kom je er niet uit? Stuur dan aub een mailtje naar info@rosaodor.com, dan kijken wij met je mee!

Ontvangst
Indien je tijdens de levering van je pakketje niet thuis bent en je ontvangt geen brievenbuspakketje maar regulier pakketje, dan zal de postbezorger een briefje in je brievenbus achterlaten met daarop de te nemen stappen.

Afhaalpunt harderwijk

Alleen online bestellingen ophalen. 1x per week brengen wij de bestellingen. Elke dinsdag vanaf 10.00 uur ophalen. Cosyshop is maandag t/m zaterdag open.

Dus bestel je op bv op maandag tot 10.00 uur, ligt je pakket op dinsdag vanaf 10.00 uur klaar bij de Cosyshop in Harderwijk. Bestel je op woensdag ligt je pakket de volgende week op dinsdag vanaf 10.00 uur klaar Cosyshop in Harderwijk.


Ruilen & retourneren

Hoe retourneer ik een deel van mijn bestelling of mijn gehele order?

 • Indien je een item van je bestelling of je gehele bestelling wilt retourneren stuur je een mailtje naar info@rosaodor.com met daarin: je gegevens, ordernummer (het nummer na de # rechtsboven op je factuur), items welke je wilt retourneren en reden. Aanmelding per mail is voldoende, hier volgt geen persoonlijke bevestiging op.
 • Wil je een item ruilen? Geef dit dan duidelijk aan in je mailtje. Na ontvangst van je retour zullen we, indien het item op voorraad is, deze aan je versturen. We proberen altijd het item voor je te reserveren tot ontvangst van je retour maar kunnen dit vanwege de drukte niet altijd garanderen.
 • Vervolgens stuur je het item of (deel van de) order binnen 14 dagen na ontvangst in originele verpakking met pakbon retour.
 • Na ontvangst van je retour checken wij of het item(s) voldoet aan alle voorwaarden en zullen wij indien dit het geval is overgaan op terugbetaling van het aankoopbedrag. Op het moment van ontvangst van je retour zorgen wij dat je binnen 14 dagen een creditnota ontvangt en het bedrag is teruggestort naar je rekening. 

Retourkosten
De kosten voor het retourneren van onze item(s) komt voor rekening van de klant. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de verzendwijze die je kiest. Let op: zendingen die zonder t&t worden teruggestuurd en kwijtraken in de post worden niet gecrediteerd. Bewaar dus altijd je verzendbewijsje met t&t totdat je retour is verwerkt.


Voorwaarden retourneren

 • Item(s) dienen binnen 14 dagen na ontvangst bij ons retour zijn binnengekomen
 • Item(s) dienen in originele staat en/of verpakking te worden geretourneerd
 • Items dienen niet geopend te zijn.

*Items die niet voldoen aan bovenstaande voorwaarden kunnen helaas niet retour worden genomen, er vind dan geen terugbetaling plaats. Indien het item gedragen is of make-up vlekken bevat sturen we het item terug naar de klant. Alle items worden voor verzending dubbelgecheckt bij het inpakken en bij eventuele retouren.

Foutieve levering
Indien je een item ontvangt wat niet juist is, niet besteld is vragen wij je een mail te sturen naar info@rosaodor.com
met daarin alle informatie en graag een foto van het item dat je in plaats van jouw bestelde item hebt ontvangen. Wij lossen het zo snel mogelijk op en zorgen dat indien voorradig het item zo snel mogelijk wordt nageleverd.

Is het item wat je hebt ontvangen wel het item wat je hebt besteld maar is deze beschadigd of ontbreekt er iets? Stuur ook dan aub een foto van het item, je gegevens en het probleem naar info@rosaodor.com

Garantievoorwaarden en garantietermijn
Rosaodor hanteert een garantietermijn van 15 dagen na ontvangst van het item.

Wel zijn er een aantal uitzonderingen waarbij wij geen garantie kunnen geven namelijk,

 • Water- val of stootslijtage
 • Beschadiging door nalatigheid
 • Het niet opvolgen van de wasvoorschriften.

Retourkosten
De kosten voor het retourneren van onze item(s) komt voor rekening van de klant. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de verzendwijze die je kiest. Let op: zendingen die zonder t&t worden teruggestuurd en kwijtraken in de post worden niet gecrediteerd. Bewaar dus altijd je verzendbewijsje met t&t totdat je retour is verwerkt.


Hoe kan ik betalen?
Je kan bij Rosaodor betalen met iDeal, Bancontact of creditcard. Je eerste betaling bij een abonnement doe jezelf. Elke volgende levering wordt automatisch afgeschreven van je bankrekening of creditcard.

Je kan ook kiezen voor 3in dit is eeen betaling van ideal in 3 fases. Zo betaal je per week 1 derde van het bedrag.