organic skincare rosaodor

 

Pure ingrediënten

 

De formules van Rosaodor bestaan uit natuurlijke ingrediënten die op
verantwoorde wijze verkregen en zorgvuldig verwerkt zijn, en zijn rijk
aan vitaminen, antioxidanten, omega vetzuren en andere kostbare stoffen
die essentieel zijn voor de gezondheid en het welzijn van de huid.

Met de 95% plantaardige ingrediënten afkomstig uit de biologische
landbouw steunen we bij Rosaodor de biologische landbouw en biodiversiteit.

 

Duurzame technologie

Uiterst werkzame ingrediënten

Bevat geen dubieuze stoffen

Vegetarisch, vegan-friendly en cruelty-free

Bevordering van biodiversiteit

 

home fragrance rosaodor
Ontvang een gratis proefpakket wasparfum en ontdek het ultieme wasgeluk met onze exclusieve geuren. Profiteer nu van een speciale Rosaodor-korting
 

 

Ontdek het Italiaanse geheim en maak kennis met de exclusieve wasparfums van Rosaodor. Dertien unieke geuren die je was een extra dimensie geven. Je hebt een carrière, kids, een druk sociaal leven, vindt sporten belangrijk en probeert ondertussen de perfecte huisvrouw (of man) te zijn. Wat in de jaren ´50 main issue was, is nu onderdeel van jouw multi-tasking day of life!

 

‘La Moglie è la chiave della casa!’

Romantisch? Zo voelt het doen van de was verre van. En gek genoeg wanneer we het fenomeen wassen romantiseren denken we al snel aan een Italiaans boerderijtje waar schone frisse witte lakens te drogen hangen en waarbij de ultieme geurbeleving ons diep in het hart raakt! Generatie op generatie, zonder of met een multi-tasking life in Italië is de taak van wassen essentie. De geur van haar was geeft haar gezin het gevoel van thuis. Haar geheim? Een duurzaam flesje wasparfum en haar laundry ademend een geur van liefde zoals dat alleen bij haar thuis kan.

Met de luxe wasparfum van Rosaodor creëer jij jouw eigen unieke geurbeleving thuis en geef je een extra dimensie aan iedere dagelijkse was. 

Ontdek de geuren en kies er één die bij je past.

 

milieubewuste verpakking

We kiezen voor milieubewuste verpakkingsoplossingen, zoals na gebruik door de consument gerecyclede materialen, plantaardige materialen en zelfs gerecycled afval uit de oceanen.


Stap binnen in de betoverende wereld van Rosaodor luxe producten en laat je meevoeren door een symfonie van geuren, luxe skincare en sfeervolle homeproducten. Onze exclusieve collectie is ontworpen om een ultieme luxe en verfijning te bieden, waardoor elke zintuiglijke ervaring onvergetelijk wordt. Laat je verleiden door onze betoverende geuren, die zijn samengesteld met de meest verfijnde ingrediënten om een blijvende indruk achter te laten. Verwen je huid met onze luxe skincare, die is doordrenkt met krachtige en voedende formules voor een stralende teint. Creëer een sfeervolle ambiance in huis met onze prachtige geurkaarsen en diffusers, die een warme en uitnodigende atmosfeer creëren. Ontdek de ultieme luxe en verfijning met Rosaodor luxe producten en geniet van een ongeëvenaarde zintuiglijke ervaring.