NEW! Rosaodor scented candles

Wij willen met trots mededelen dat we een nieuw product aan de Rosaodor collectie hebben toegevoegd: de luxe scented candle in twee verschillen geuren. Onze Puglia scented candle (200 gr.) heeft een warm en aromatisch parfum dat opent met een zachte en frisse lotusbloem met Citrus tonen, rozen en citroen. De Emozione geurkaars (200 gr.) heeft een warm en aromatisch parfum dat opent met een zachte en frisse geur van frisse witte musk en bergamot. De geurkaarsen hebben beide een branduur van 40 tot 50 uur en zijn verkrijgbaar op onze website voor €34,95.

De Rosaodor scented candle is een must-have in je collectie geurkaarsen. Het verfijnde en minimalistische ontwerp past naadloos in elk interieur, waardoor de scented candle een onmisbaar item is voor elk huis. Of je het nu plaatst op een salontafel, een boekenplank, in de badkamer, of naast je favoriete woonaccessoires, de luxe uitstraling maakt de scented candle de perfecte aanvulling op elke ruimte in je woning.

Tip: Als de kaars opgebrand is kunnen deze veelzijdige houders op creatieve wijze worden hergebruikt, bijvoorbeeld door ze om te toveren tot bloempotten, pennenhouders of houders voor make-upborstels. Do it in style!

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *