Reviews

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
88 berichten.
Mascha Mascha uit Gelderland heeft geschreven op 24 november 2021 om 08:28
Ik ben verliefd!! Iedere keer als ik mijn schone kleding aan doe waan ik me in Italië. Wat een ontdekking voor mij niets anders meer. Super site, handig en overzichtelijk, snelle levering.
Juwan Juwan uit Delft heeft geschreven op 21 november 2021 om 16:16
Grote fan van de wasparfums van Rosaodor. Kort geleden een bestelling gedaan en was niet helemaal goed gegaan met het bezorgen. Rosaodor heeft het dubbel en dwars goed gemaakt. Bedankt voor de snelle service maar ook vooral voor jullie klantvriendelijkheid!
Marijke Marijke uit Almere heeft geschreven op 21 november 2021 om 12:28
Een proefpakket met diverse geuren besteld. Zeer onhandig in het gebruik, moeilijk te doseren ook. Als het spul op je handen komt blijf je het de hele dag ruiken, ik kreeg er zelfs tranende ogen van.
Jette Van de kleef Jette Van de kleef uit Edam heeft geschreven op 31 oktober 2021 om 07:33
Proefpakket besteld, en wauw wat een heerlijke geuren. Ik had eerst een ander merk maar deze waren heel chemisch, deze rosaodor geuren oprecht super lekker en loro is mijn favo. Een geurtje is gewoon overbodig geworden! Nieuwe trouwe fan erbij! liefs Jette!
Monique Monique uit Alkmaar heeft geschreven op 26 augustus 2021 om 11:53
Wat een heerlijke verslaving is dit, eerst 2 keer de testzakjes besteld omdat ik er meerdere heerlijk vond ruiken. Nu staan bij mij de wasparfum Intenso en Puglia in de kast. Ik ben echt fan voor mij geen andere meer !!!!
Liesbeth Liesbeth uit Vlaardingen heeft geschreven op 26 augustus 2021 om 08:44
Ik ben zo verslaafd aan de wasparfum geuren. Ik heb nu de intenso ( favoriet) en de puglia en sinds kort ook de palazzo. Mijn kleding ruikt zalig . Nu net de textiel spray ontvangen il primo . Voor mij is de was nu een feestje
Yvonne Yvonne uit Eindhoven heeft geschreven op 8 juni 2021 om 21:08
Ik heb al eerder geschreven dat emozione mijn favoriet is. Inmiddels 4 andere geuren geprobeerd. Ik heb er nu een nieuwe favoriet bij! L’oro!!!! Allebei sterk van geur en even heerlijk van geur. Ik krijg zo vaak complimenten dat ik zo lekker ruik! Fantastische wasparfum! Heel blij mee!
Angeli Starke Angeli Starke uit Almere heeft geschreven op 2 juni 2021 om 11:59
Heb nu 3 x besteld. Steeds verschillende. Il Primo, Emizione en Puglia, ook de textiel parfum. Zodra je ermee gewassen hebt ruikt je hele huis erna. Ik zelf vind de Il Primo het lekkerst. Gauw weer bestellen maar denk ook de proef zakjes, is wel handig om te ontdekken welke je het lekkerst vind.
Janet Ruis-Verkuil Janet Ruis-Verkuil uit IJsselstein heeft geschreven op 2 juni 2021 om 10:37
Nu al een poosje met jullie wasparfum aan t wassen. De geuren zij echt heerlijk. De emozione, intenso en l'oro zijn mijn favorieten. Ik ga echt geen was meer doen zonder jullie wasparfum. Zo blij mee!!!!! 🥰
Miranda Miranda uit Sneek heeft geschreven op 2 juni 2021 om 09:27
Fantastisch! Ik wil nooit weer anders
Kim Kim uit Ruinerwold heeft geschreven op 2 juni 2021 om 07:59
Hier een zeer tevreden klant :-)! Ik ben helemaal verliefd op jullie wasparfum. Een vriendin tipte mij en sindsdien slaap ik heerlijk onder mijn lakens met een heerlijke Bacio geur eraan.. zo fijn! En voor de kleding gaat mijn voorkeur uit naar de Palazzo.. heerlijke frisse geur! Love it!
Sigrid Van Tol-Schakel Sigrid Van Tol-Schakel uit Lisse heeft geschreven op 28 mei 2021 om 20:17
Zo heerlijk!! Intenso, Puglia en Al Mare zijn onze favoriet. Heel bijzonder als je hier eenmaal mee wast kan je niet meer zonder.
Iris Iris uit Amsterdam heeft geschreven op 22 mei 2021 om 12:37
Heerlijk frisse was. Na Emozione nu Sogno geprobeerd. Zalig.
Rieta Rieta uit Leersum heeft geschreven op 8 mei 2021 om 13:58
Hi! Ben al maanden fan van rosaodor, met een wasmachine die overuren draait met twee kinderen is het wel zo fijn dat je hard verdiende werk weken later in de kast nog te ruiken is. En hoe!!!!! Iedere dag een feestje om te wassen. Mensen die vragen waar ruiken jouw kids naar? 🙂 ik doe een volle maand met mijn bestelling en bestel daarna weer. Niks anders voor mij meer. Werkt verslavend!!!! Ook is de service echt geweldig! Oh ja.. tip... haal de mist ook! Super lekker!!!!
Wendy Wendy uit Weesp heeft geschreven op 8 mei 2021 om 13:00
Na alle geuren uit het proefpakket geprobeerd te hebben heb ik mijn keuze gemaakt voor L’oro en Emozione. Wat ruiken ze lekker! Hele huis ruikt ook lekker en de auto want, ik heb de autostoelen van mijn kinderen er ook mee gewassen 😉 Ik ben fan!
marjolein marjolein uit Wilnis heeft geschreven op 19 april 2021 om 09:01
Oh zo zalig!!!! Proefpakketje besteld, maar niet goed het kaartje bijgehouden..... al na 3 zakjes mee opgehouden, dacht, ALLES IS ZALIG! maar... nu wil ik een fles bestellen en weet ik niet wat te bestellen en kan ik dus niet kiezen..... Dus nog aar een proefpakketje besteld. Kijk er al weer naar uit!
Puk Puk uit Haarlem heeft geschreven op 17 april 2021 om 07:46
Hi! Ik wist niet precies wat ik moest verwachten en ik ben nog maar net begonnen, maar nu snap ik die hype. My goash.. Maar L'oro is toch my favo, ruikt precies zoals Kenzo met dat rode bloempje, mijn favo geurtje. En Emozione is ook zo heerlijk. Het is zeker proberen waard. Ik zou het iedereen aanraden om proefpakket te nemen. Heb nog 1 test te gaan.... echt een lekkere aanwinst! Kon niet wachten om alvast een review te geven.
Tamara Tamara uit Pijnacker heeft geschreven op 14 april 2021 om 21:07
Mijn eerste bestelling was het grote proefpakket. Wat een feestje. Voor het eerst in mijn leven keek ik ernaar uit om te gaan wassen. Wat een zaligheid, stuk voor stuk. Inmiddels heel wat bestellingen verder. Ik wil alle geurtjes in het GROOT. Jullie hebben er weer een fan bij!
Laydi_123 Laydi_123 uit Den Haag heeft geschreven op 14 april 2021 om 06:58
Na de instastory van Kim Feenstra te hebben gezien heb ik het totaalproefpakket besteld en ik was meteen verliefd! Wat een heerlijke geuren!!!! Niet alleen je was maar ook je huis ruikt heerlijk fris. Als ik kleding uit de kast pak ruik ik meteen of het gewassen is met rosaodor of niet. Ik ben fan en heb inmiddels grote flessen besteld en een paar keuze proefpakketjes om het aan mijn zus en vriendinnen te geven. Ik gun iedereen een heerlijke was!
Martha Oppier Martha Oppier uit Amsterdam heeft geschreven op 1 april 2021 om 18:06
Ook ik ben besmet geraakt met het Rosaodor virus WAUW! Ik heb er nog een aantal te gaan... vind alles te lekker! Ik als heerlijke geuren fetish... ben blij heel blij met jullie 💖 Jullie hebben er weer een klant bij! Liefs Martha

© Copyright Rosaodor ‑ Algemene VoorwaardenPrivacy

Rosaodor - De meest luxe wasparfum