Reviews

 
 
 
 
 
 
 
148 berichten.
marit marit heeft geschreven op 2 juni 2023 om 16:48
Super blij met de wasparfum! Puglia is mijn favoriete geur. De geur blijft lang hangen en het hele huis ruikt automatisch lekker 🙂
Mie Mie uit Mortsel heeft geschreven op 31 mei 2023 om 20:29
Zelfs de buren vroegen zich af welke heerlijke geur er door de tuin kwam gewaaid! Grote fan van Emozione en jullie hebben er ineens een fan bij!😉
C. Meijer C. Meijer uit Malden heeft geschreven op 26 mei 2023 om 19:12
Wat een heerlijke geuren van Rosaodor. Zowel de wasparfum als de textielspray is heerlijk. Mijn favoriete geur is Emozione. Wanneer ik de was buiten hang om te drogen aan de droogmolen ruik je de heerlijke geur van de wasparfum in je tuin. Ook blijft de geur lang hangen in je kleding, zelfs na een maand is de geur van de wasparfum nog duidelijk aanwezig. Ook krijg ik veel complimenten over de heerlijke geur van mijn kleding. Wat ook fijn is, is dat ik met mijn gevoelige huid totaal geen last heb van irritatie door de wasparfum. Ik ben fan en wil nooit meer iets anders.
Anita Visscher Anita Visscher uit Wormer heeft geschreven op 25 mei 2023 om 12:02
Wat een heerlijke wasparfum. Mijn favoriet is Emozione. Krijg vaak te horen dat m'n kleding zo lekker ruikt 😍. Super snelle levering en goede service als er iets is.
Angela nauta Angela nauta uit Sneek heeft geschreven op 23 mei 2023 om 13:43
Al vele wasparfums getest maar bij Rosaodor zijn ze het lekkerste. Ik ben fan. Emozione wasparfum is mijn favoriet! Goede en snelle service!!!! Textielspray nu in bestelling. Bem erg benieuwd!!
Marit Marit heeft geschreven op 12 mei 2023 om 21:00
Ik ben fan! Wat een heerlijke geuren. Il Primo is favoriet, maar ook erg benieuwd naar puglia. Ik wil niet meer zonder!!
Marieken Marieken uit Velserbroek heeft geschreven op 11 mei 2023 om 04:15
Via een vriendin in contact gekomen met Rosasor. En wat een heerlijke geur zeg. Het blijft de gehele dag ruiken en als je je lastdieren opendoet komt er een heerlijk lucht op je af. Het gebruik is niet heel goedkoop maar wat ons betreft meer dan de moeite waard.
MScholtes MScholtes uit Spijkenisse heeft geschreven op 9 mei 2023 om 21:29
Jaren terug met de proefpakket begonnen en als italie liefhebber zat ik snel goed. Palazzo sprong er meteen uit . Toen ik "lucht" van )'oro kreeg is dit wel mijn favoriete geworden. Ik heb ook de spray van L'oro. Ik probeer wel eens andere zakjes of de mini parfum sera sera ma Palazzo e L'Oro sono il mio profumo preferito.
Sas Sas uit Zwijndrecht heeft geschreven op 8 mei 2023 om 12:09
Na een tip toch ook maar een proefpakket aangevraagd en vooral de lorro is heerlijk. Sommige vind ik wel wat heftig. Ben ook nog volop aan het testen welke het lekkerst zijn. Ga zo door jullie hebben er een fan bij
Rachelle Reijnders Rachelle Reijnders uit Maastricht heeft geschreven op 3 mei 2023 om 09:13
Elke keer weer een feest om de geuren te ontdekken. Het wassen is nu gewoon leuk geworden. Wie had dat gedacht 🤣helemaal fan van puglia, nu l”oro en hierna el mare eens proberen. Ik ben heeel blij met jullie geuren ze blijven maanden ruiken. Geen andere wasparfum kan hier aan tippen.
anita anita uit Haaksbergen heeft geschreven op 2 mei 2023 om 04:28
Via een kennis (waarvan de kleding altijd erg lekker rook) kwam ik bij jullie wasparfum uit. Eerst het proefpakket uitgeprobeerd en inmiddels helemaal om! Hier is Palazzolo de favoriet! Echt een aanrader, zelfs de bijkeuken waar je ons huis binnen komt ruikt heerlijk.
Gwen Gwen uit Waalre heeft geschreven op 28 april 2023 om 08:36
Ik kan niet meer zonder de wasparfum en de spray!! Echt een aanrader!! Puglia en Intenso zijn mijn favorieten.
Anina Dijkstra Anina Dijkstra uit Drachten heeft geschreven op 24 april 2023 om 11:17
Na maandenlang (ik volg jullie al meer dan een jaar op instagram) twijfelen toch overstag gegaan en het proefpakket besteld. In een woord; wauw! Jullie wasparfum is echt niet te vergelijken met anderen (ik heb er heel veel geprobeerd 🙈). Na het eerste wasje; alle zakjes geopend geroken en direct 3 flessen besteld! Il primo, lusso en puglia zijn mijn favorieten. Voor mijn volgende bestelling ga ik voor de Emozione, dan kan ik de baby kleertjes van mijn zoon hiermee wassen 😊
Kim Holstein Kim Holstein uit Den haag heeft geschreven op 21 april 2023 om 21:33
Wat een geweldige wasparfum! De pakketjes worden ook zo geweldig ingepakt met een handgeschreven kaart. Ik ben nog bezig met de proef zakjes om te kijken welke geur het beste bij mij past maar er zal er vast 1 bij zitten of misschien wel meerdere! ( Tot nu toe fan van Lusso&Bacio) Ik ben verkocht en voor jullie een vaste klant erbij!
Cm Huisman Cm Huisman heeft geschreven op 18 april 2023 om 16:10
Al een paar jaar fan van jullie heerlijk ruikende wasparfum!!! De was doen is nu geen straf meer. Ik kan niet meer zonder!! 😁
Sanne Sanne uit Eerbeek heeft geschreven op 18 april 2023 om 07:56
Na al een tijdje te hebben getwijfeld, want er zijn zoveel verschillende, toch de proefset besteld. En ohhh wat zijn sommige heerlijk! Ik was dan ook heel blij te zien dat dit weekend er zelfs extra korting was en gelijk de puglia en bacio besteld, zelfs de interieurspray want och wat ga ik er lekker op.. pakketje staat op het punt te worden afgeleverd, kan niet wachten!!!
Wendy Bakker Wendy Bakker uit Amersfoort heeft geschreven op 13 april 2023 om 19:53
Meerdere keren op socialmedia voorbij zien komen. Eerst het proefpakket besteld en na de eerste was direct fan! De schone was hangt op zolder, maar het zorgt ervoor dat het hele huis lekker ruikt. Nu al meerdere keren complimenten ontvangen over de heerlijke geur!
Cindy Korevaar Cindy Korevaar uit Rotterdam heeft geschreven op 13 april 2023 om 19:53
Heerlijk hoe het hele huis extra lekker geurig is als de was hangt... Bovendien zorgen de super service en de persoonlijke noot in de verpakking ervoor dat ik Rosaodor verkies. Mijn absolute favorieten zijn Intenso & El Mare ♡
Marion Marion uit Heemstede heeft geschreven op 11 april 2023 om 05:10
Wassen is nog nooit zo leuk geweest! Wat een fantastische geuren heeft Rosaosor, zalig gewoon. Favorieten zijn Il Primo, Amalfi en Passione.
Rianne Bleijendaal Rianne Bleijendaal uit Alkmaar heeft geschreven op 9 april 2023 om 08:54
Inmiddels is wassen mijn grootste hobby geworden en kan ik niet wachten om s’avonds in mijn fris ruikende bedje te duiken! Love it!! #happycustomer #favo