Reviews

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
69 berichten.
Tamara Tamara uit Pijnacker heeft geschreven op 14 april 2021 om 21:07:
Mijn eerste bestelling was het grote proefpakket. Wat een feestje. Voor het eerst in mijn leven keek ik ernaar uit om te gaan wassen. Wat een zaligheid, stuk voor stuk. Inmiddels heel wat bestellingen verder. Ik wil alle geurtjes in het GROOT. Jullie hebben er weer een fan bij!
Laydi_123 Laydi_123 uit Den Haag heeft geschreven op 14 april 2021 om 06:58:
Na de instastory van Kim Feenstra te hebben gezien heb ik het totaalproefpakket besteld en ik was meteen verliefd! Wat een heerlijke geuren!!!! Niet alleen je was maar ook je huis ruikt heerlijk fris. Als ik kleding uit de kast pak ruik ik meteen of het gewassen is met rosaodor of niet. Ik ben fan en heb inmiddels grote flessen besteld en een paar keuze proefpakketjes om het aan mijn zus en vriendinnen te geven. Ik gun iedereen een heerlijke was!
Robert Robert uit uden heeft geschreven op 30 maart 2021 om 08:07:
Zo blij jullie te hebben ontdekt! Ik gebruikte eerst een ander merk. Deze rook je niet zo lang en ging zelfs muf ruiken, waardoor ik opzoek ging naar een betere kwaliteit, en met succes! Lang leve Rosaodor! Nieuwe vaste klant erbij!
Stéphanie Stéphanie heeft geschreven op 19 maart 2021 om 16:45:
Aangestoken (of besmet geraakt om in hippe termen te praten) met het "Rosaodor-virus" dankzij mijn vriendin. Bij haar langsgegaan om te snuffelen en zo ineens had ik een fles besteld! Ik ging dit keer voor de Il Primo. Ik wilde het in eerste instantie alleen voor het beddengoed en handdoeken gaan gebruiken, maar gebruik het voor ál mijn was! De peuterleidsters vroegen ook al wat er zo lekker rook, er kwam een heerlijke walm van ons zoontje af! Nu bijna tijd voor een nieuwe fles maar kan niet kiezen tussen al dat lekkers! Blij dat er nu testzakjes zijn! I'm in love!
Louisa Kwee Louisa Kwee heeft geschreven op 16 maart 2021 om 17:24:
Kreeg van mijn dochter 'n fles Rosador wasparfum in de geur Intenso cadeau. Heerlijk!! Wat 'n fijne frisse geur heeft nu mijn was. Heb meteen voor wat voorraad gezorgd en wat geweldig dat die zo snel geleverd is!
Mirjam den Ouden Mirjam den Ouden uit Hardinxveld-Giessendam heeft geschreven op 14 maart 2021 om 17:45:
Rosador. Oh oh had ik je maar eerder gevonden! Ik ben helemaal verliefd op alle geuren. Mijn hele huis ruikt lekker als ik de waa heb opgehangen. Nooit meer stinkende was. Nooit meer muffe kleding. Nu als ik mijn kleding kast open doe beland ik in de italiaanse bloemenvelden. Zelfs mijn man vind het heerlijk! En dat zegt heel wat.
Audrey Smit Audrey Smit heeft geschreven op 26 februari 2021 om 21:49:
Vandaag de nieuwste geur binnen gekregen l’ore! En meteen een was gedaan ik kan je vertellen deze geur is zo lekkkker mijn hele huis ruikt erna en ja het is zeker de grote zus van emozion maar dan nog lekkerder. Ik heb de emozion en instencio gehad maar deze wint het!!!
Demi Demi uit Den Bosch heeft geschreven op 25 februari 2021 om 07:59:
Wat een top product, snelle service, helemaal fan van de geur Amalfi. De geur blijft lang hangen en is lekker fris.
Marlies Marlies uit Kampen heeft geschreven op 24 februari 2021 om 16:00:
Ohhhh ik raad echt iedereen ROSADOR aan! wat een verwennerij als je de was uit je machine haalt! En dubbel genieten van de geur die heel subtiel is en lang blijft ruiken. Goede prijs/kwaliteit en een vlotte verzending! Ook is de response tijd op IG heel vlot!
Jenneke Jenneke uit Harderwijk heeft geschreven op 14 februari 2021 om 18:38:
Snel binnen en super kwaliteit!!!! Behalve de onwijs lekkere geuren vind ik de verpakkingen ook SUPERMOOI!!! Nooit meer anders, in 2 woorden; LOVE IT!!!!!!!!😍
Eefke Eefke uit Urk heeft geschreven op 3 februari 2021 om 09:34:
Ik ben blij verrast met jullie product. Eerder had ik wel eens muffe was, nu kan ik het zelfs een nacht in de wasmachine laten zitten en ruikt het nog echt heerlijk! Mijn favorite is Emozione.
Katja Katja uit Utrecht heeft geschreven op 3 februari 2021 om 09:29:
Beste van het beste, veel merken geprobeerd maar de wasparfum van rosaodor blijft langst hangen. Ook hebben ze hele fijne geuren.
Jenny Jenny heeft geschreven op 20 januari 2021 om 11:03:
WOW! Dit had ik nodig in mijn leven! Wat een super product! Heerlijke geuren! Emozione is the BOMB!
Sophie van der Berg Sophie van der Berg uit Uden heeft geschreven op 13 januari 2021 om 08:17:
Better than BEST. Ik wil nooit meer een ander merk, nooit meer een andere geur, ROSAODOR is echt Hemels! Super fijne mooie snelle levering!
Wendy Wendy heeft geschreven op 11 januari 2021 om 13:33:
Absolute aanrader! Van de Puglia, Intenso, Emozione en Bacio, vind ik de Bacio de minst lekkere. De andere zijn heerlijk!
Monica van Es Monica van Es uit Aalten heeft geschreven op 30 december 2020 om 14:24:
Super snel binnen! onwijs lekkere geuren. Echt top!
Simone Blaak Simone Blaak uit Almere heeft geschreven op 29 december 2020 om 10:00:
Super producten, super service. Fijne klantenservice. De producten zijn niet normaal fijn. Ik kan nooit meer zonder Rosaodor. Ik heb veel merken geprobeerd maar rosaodor is absoluut de beste! Bedankt jullie maken het leven gewoon een stukje leuker😍😍😍😍
Kimm Kimm uit Barneveld heeft geschreven op 12 december 2020 om 11:00:
OMG BEST EVER. ik had eerst altiid wat muffige was. Deze wasparfum is echt de top! Echt verslaafd aan de heerlijke luxe geuren, waar andere wat goedkope (wcspray) geuren hebben is rosaodor echt aanrader! thanks voor de ontdekking van het jaar!
Francisca Francisca heeft geschreven op 29 november 2020 om 13:23:
Heerlijke pakket mogen ontvangen! puglia & intenso Ik heb gelijk een paar druppels toegevoegd aan de zak en het filter van de stofzuiger. Zo ruikt niet alleen de was, maar het hele huis verrukkelijk🌸
Kitty Samson Kitty Samson uit Den haag heeft geschreven op 16 november 2020 om 09:51:
Eerst had ik een ander merk (wasparfum.nl), maar is niet te vergelijken met Rosaodor. Wat een fijne geuren, mooie en geen goedkope geuren blijft super lang hangen. Mooie verpakking en super snel geleverd!

© Copyright Rosaodor ‑ Algemene VoorwaardenPrivacy

Rosaodor - De meest luxe wasparfum