Reviews

 
 
 
 
 
 
 
223 berichten.
Kim Kim uit Leusden schreef op 18 februari 2024 om 08:43
Heerlijk. We zijn thuis allemaal gek op Emozione. Als de was hangt te drogen ruiken we de subtiele geur door het hele huis. Vaak zeggen mensen: oh, wat ruik je lekker!
JeannetteBhugwansing JeannetteBhugwansing uit Alblasserdam schreef op 12 februari 2024 om 16:28
Verslaafd aan alle geuren van rosaodor, krijgen zo vaak complimenten. Collega’s op de afdeling “ruiken” als ik aanwezig ben:)
Eveline Eveline uit Harderwijk schreef op 10 februari 2024 om 16:31
Rosaodor is de lekkerste wasparfum die er is. Verschillende geprobeerd ondertussen, maar Rosaodor is echt het beste. Het blijft lang lekker ruiken. Als ik ergens kom, ruiken mensen dat ik er ben om de geur van mijn kleding. Krijg vaak complimenten! Aanrader dus!!
Kïrsten Kïrsten uit Hansweert schreef op 10 februari 2024 om 14:33
De allerbeste wasparfum! Heb er al vaak besteld, palazzo en emozione zijn hier favoriet, geur blijft ook heel lang hangen! Ga nu ook de Scented candle uitproberen 🙂
Kitty Kitty uit Amsterdam schreef op 25 januari 2024 om 07:02
Jaren gebruik ik de wasparfums van Rosador. Ik kan het echt iedereen aanraden en dat doe ik regelmatig in mijn omgeving. Krijg altijd complimenten van vrienden die blijven slapen dat mijn beddengoed en handdoeken heerlijk ruiken. Ik ben heel tevreden en ik wil niks anders meer. Overzichtelijke website, snelle levering van mijn bestelling en een fijne klantenservice bij Rosador.
Chantal Chantal uit Purmerend schreef op 22 januari 2024 om 23:05
Wat een feestje om alles zo heerlijk ruikend uit de wasmachine te krijgen iedere keer. Prachtig mooie producten, top service, snelle levering. Mega fan van jullie producten. 😍
Monique Monique uit Waalwijk schreef op 22 januari 2024 om 12:11
Heeerlijke geuren, vanmorgen de gordijnen gewassen met Al Mare proefzakje en het hele huis ruikt lekker fris🤍
Marieke Marieke uit Holten schreef op 20 januari 2024 om 08:35
Ik ben enorm fan van de producten van Rosador. Ik gebruik al jaren hun wasmiddel, wasparfums en textielspray's. Ze ruiken ontzettend lekker, de was doen is gewoon een feestje!!
caroline caroline schreef op 19 januari 2024 om 12:08
Ik ben al een tijdje klant en helemaal verkocht aan hun producten. Bij de laatste bestelling iets fout gegaan door mij . En snelle reactie en hebben het opgelost voor mij ! En dikke 10 voor de service ! Bedankt team rosador .
Dominique Dominique uit Den helder schreef op 19 januari 2024 om 10:22
Heeel goed, ook de skincare, ben helemaal fan. Het is alweer bijna op dus ik verheug me er alweer op om nieuwe te bestellen✨🙏 pareltje, echt heerlijk om de was nu te doen.
Evalien Evalien uit Delfzijl schreef op 16 januari 2024 om 20:35
Wat een prachtproducten. De verschillende wasparfums blijven verrassen, allemaal zo ontzettend lekker! Nu voor het eerst ook de textielspray besteld, ik ben benieuwd!🥰
Elles Elles schreef op 12 januari 2024 om 21:05
Ik kan niet meer zonder! Te lekker gewoon;)
Kimberly Kimberly uit Almere schreef op 28 december 2023 om 20:04
Rosaodor is het enige wat er voor zorgt dat wassen leuk blijft! Elke keer weer ben ik blij als ik de wasmachine hoor piepen. Tot nu toe al wat verschillende uitgeprobeerd en elke keer weer sta ik voor een dilemma welke geur het nu moet worden. Geen specifieke favoriet, puur omdat ik gewoon niet kan kiezen! Ik ben mega fan!
Karin Karin schreef op 27 december 2023 om 20:36
Een proefje van de rosador pulgia gehad en ik ben gelijk verslaafd aan het lekkere luchtje aan mijn wasgoed! Ik word gewoon blij om de was te doen. Ik heb een nieuwe fles en nog een nieuwe geur besteld! Heeeeeerlijk!!!
debske84 debske84 uit Achtmaal schreef op 26 december 2023 om 09:02
Ik ben helemaal fan van deze wasparfums. Je doet ook erg lang met de fles omdat ze geconcentreerd zijn heb je maar weinig nodig.
Patricia Patricia uit Den Bosch schreef op 12 december 2023 om 19:39
Mijn was ruikt zo lekker. Bij mij op het werk weten ze gelijk wanneer ik er ben. Zelfs mijn hondjes ruiken naar Rasaodor. Zo lekker helemaal verliefd op de geur .
anouk anouk uit Zwolle schreef op 27 november 2023 om 19:02
Wat een genot, elke keer dat ik m’n wasjes heb gedraaid. Zo veel complimentjes van anderen. Soms vragen mensen zelfs welke parfum ik draag en dan komen we er later achter dat het m’n wasparfum is. Super snelle levering!!
Constance Voskuilen Constance Voskuilen uit HALFWEG NH schreef op 24 november 2023 om 19:56
Ik gebruik emozione al een tijdje naar zeer tevredenheid,zelf mijn kinderen die uit huis zijn vragen als ze komen logeren of ik wel hun beddengoed met de wasparfum heb gewassen.Bij iedereen is deze geur favoriet 👍🏼
Gea Bouman Gea Bouman uit Hengelo schreef op 24 november 2023 om 15:00
De heerlijkste parfum! M’n buurvrouw droogde haar was en gevraagd wat voor wasmiddel ze gebruikte. Dit was wasparfum vertelde ze mij. Via haar bij jullie terecht gekomen en wat een heerlijke parfums! De emiozone en puglia zijn mijn favoriet. Krijg met regelmaat de vraag en opmerking wat voor wasmiddel we gebruiken, dat onze kleding zo lekker ruikt. Ik ben fan!
Liza Liza uit Eindhoven schreef op 24 november 2023 om 06:44
Enorm fan van Rosaodor. Hiermee maak je van wassen een feestje. Mijn huis ruikt ook heerlijk en krijg veel complimenten. Mijn favoriete geur is Emozione!