Reviews

 
 
 
 
 
 
 
113 berichten.
Maxime Maxime uit Duiven heeft geschreven op 23 juli 2022 om 16:47
Sinds kort gebruik ik rosaodor wasparfum en ben verkocht! Heb een aantal geuren die ik lekker vind, maar intenso en amalfi zijn mijn favoriet. Had proefzakjes besteld zodat ik ze allemaal kon uittesten.. super handig! Nieuwe vaste klant kan ik zeggen.
Wendy Notten Wendy Notten heeft geschreven op 16 juli 2022 om 16:20
Ik ben al tijdje fan van de wasparfum van rosaodor. Heb 5 geuren die ik het lekkerste vind. Intenso, Puglia, Emozione, Palazzo en Passione. Onlangs is er iets niet goed gegaan met de bezorging, maar dit is keurig opgelost . Ben een erg tevreden klant en blijf hier bestellen.
Alisha Alisha uit Veldhoven heeft geschreven op 16 juni 2022 om 12:58
Wat een ongelooflijke geur die Emozione! Niks dan complimenten! De verslaving is er hoor... gebruiken op eigen risico
An An heeft geschreven op 5 mei 2022 om 12:29
De wasparfum is echt verslavend. Wassen zonder is not done. Al vele mensen jullie aangeraden. Mensen vragen er zelfs naar. Het is echt een feestje om steeds je was te mogen wassen. Nu vouwen nog😅 Vandaag de steen besteld. Ben benieuwd
Sandra Sandra uit Rozenburg heeft geschreven op 13 april 2022 om 09:53
De proefzakjes besteld en sindsdien geen wasverzachter meer gebruikt. Geen enkel luchtje wat mij niet aanstond. Heel erg handig het bijgevoegd kaartje om je favorieten bij te houden. Zodoende kan ik nu mijn favo luchtjes bestellen. Heeeerlijk!!
Suus Suus uit Milheeze heeft geschreven op 12 april 2022 om 08:08
Ik gebruik Rosaodor al een hele tijd. Overal waar ik kom sportclub, school, vrienden en zelfs op vinted de vraag welk wasmiddel ik gebruik. Al veel mensen jullie aangeraden! Nu de was weer buiten kan drogen ruikt het hier heerlijk 🌸. 1 keer een fout gehad met de bestelling en deze werd perfect opgelost door jullie. Kan niet meer zonder Rosaodor werkelijk een verslaving.
Linda iske Linda iske uit Almere heeft geschreven op 1 april 2022 om 10:53
Van de week een bestelling gedaan die niet helemaal goed was gegaan, maar rosaodor heeft dat uitstekend opgelost, mijn dank daarvoor. Met vr gr Linda
M. M. heeft geschreven op 1 april 2022 om 08:56
Wassen is een feestje geworden met jullie geuren. Puglia, Il Primo en Bacio zijn mijn favorieten.
Mandy Mandy uit Dordrecht heeft geschreven op 25 maart 2022 om 11:27
Ik heb al veel wasparfums geprobeerd, maar die van Rosaodor zijn echt wel veruit de beste! Mooie luxe geuren die langer blijven hangen in je kleding en je huis ruikt ook gewoon heerlijk. Snelle levering ook mits je een pre-order hebt besteld. Dik tevreden en terugkerende klant!
Tk Tk uit Kontich heeft geschreven op 21 maart 2022 om 08:48
De geur van fris gewassen wasgoed is heerlijk, en zeker met de geuren van Rosaodor! Het hele huis ruikt zalig naar het wasparfum…
Wendy Roefs Wendy Roefs uit Bladel heeft geschreven op 20 maart 2022 om 16:38
Helemaal verkocht aan de wasparfum. Mijn hele huis ruikt lekker en zelfs de puberwas ruikt weer heerlijk! 😉
Desiree Desiree uit Waalwijk heeft geschreven op 20 maart 2022 om 09:07
Ik was erg nieuwsgierig naar de geuren van de wasverzachters. En ben heel kieskeurig met geuren, dus heb een proefpakket besteld. Ik vond het bijna allemaal heerlijke geuren! En de was bleef heerlijk lang lekker ruiken. Helaas zijn de flessen buiten mijn budget, maar ik hou ze zeker in mijn gedachte!
Inge Witten Inge Witten uit Rijssen heeft geschreven op 20 maart 2022 om 07:01
Via een vriend van de kinderen de wasparfum ontdekt. Een ware geur verslaving. Ik heb 4 geuren allemaal met eigen beleving. Ik ben blij met deze ontdekking;)
Nicole Moes-Welmers Nicole Moes-Welmers uit Enschede heeft geschreven op 19 maart 2022 om 13:48
Elke keer is wassen weer een feestje met deze heerlijke geuren. Bedden verschonen is echt genieten. Elke keer bestel ik de intenso met daarnaast een geur die ik nog niet ken. Mijn kinderen krijgen vaak te horen dat ze lekker ruiken 🥰
Mira Mira heeft geschreven op 19 maart 2022 om 08:50
Verslaafd aan de geur Intenso van RosaOdor! De geur blijft heel lang zitten en ons hele huis ruikt ernaar. Ik wil nooit meer zonder !
Karin Karin heeft geschreven op 19 maart 2022 om 08:35
Heerlijke geuren, al verschillende geprobeerd! Geen was meer draaien zonder Rosador.
Handan Handan uit Lelystad heeft geschreven op 18 maart 2022 om 20:49
Heerlijke geuren! Ik bestel elke 6 maanden een aantal flessen, 1 fles gaat best lang mee. Wasje draaien met Rosaodor is net een feestje voor mij 🙂
Joke van Die Joke van Die uit Rotterdam heeft geschreven op 18 maart 2022 om 17:41
Al veel geprobeerd ik vind ze allemaal even lekker De intenso heb ik nu gewoon super lekker en blijft lang hangen. Kreeg laatst een textiel spray erbij super lief maar ook geweldig Ik spuit wat over de banken in de woonkamer en hele kamer heerlijk geurend Weinig nodig dus je doet er lang mee Ik blijf fan joke
Joyce Joyce uit Almere heeft geschreven op 18 maart 2022 om 17:33
Ruim 1 jaar geleden heb ik alle geuren in de proefmonsters uitgeprobeerd en ik bestel elk kwartaal opnieuw een paar flessen. Puglia en Intenso blijven de favoriete geuren. Ik heb wel een waarschuwing, je wilt nooit meer anders wassen. Wassen, ophangen, vouwen, overal steek je neus even extra in. Het is telkens een klein feestje!
Demelza van de Haar Demelza van de Haar uit Scherpenzeel heeft geschreven op 18 maart 2022 om 14:48
Gebruik het al jaren, zo lekker! Sinds Puglia wil ik nooit meer wat anders…. Okay, misschien toch eens de nieuwe varianten proberen.

© Copyright Rosaodor ‑ Algemene VoorwaardenPrivacy

Rosaodor - De meest luxe wasparfum