Reviews

 
 
 
 
 
 
 
187 berichten.
Dorine Dorine uit Drunen schreef op 16 september 2023 om 13:17
Mijn vakantiewas, het beddengoed strandlakens en handdoeken was ik altijd met Rosador. Ik bewaar dit in de vouwwagen. Als dan de vouwwagen na 1 jaar weer opengaat ruikt de was niet muf maar komt de heerlijke geur van Rosador je tegemoet zodat je weer zin hebt om alles te gebruiken tijdens je vakantie. Heerlijk fris en fruitig.
Geeke Busio Geeke Busio uit Breda schreef op 13 september 2023 om 21:14
Ik was nu inmiddels al heel lang (want weet niet hoeveel jaar) met Rosaodor. Wanneer de flessen opraken.. raak ik lichtelijk in paniek. Het is zo ontzettend lekker! Soms draag ik geen parfum, maar krijg ik wel de vraag welk luchtje heb je op?? Dan zeg ik Rosaodor🤭. Ik kan geen favoriete geur noemen, omdat ze allemaal even goed zijn. Inmiddels het hele assortiment in huis.. inclusief parfums voor je lichaam. ❤️ Rosaodor!
Naziha Naziha uit Rotterdam schreef op 12 september 2023 om 17:59
Ik ben verslaafd geraakt aan de rosaodor geuren mijn kleren, linnengoed en huis ruiken elke dag weer lekker .mensen ruiken het en vragen erom ,en gingen het gelijk bestellen ..eerlijk ik kan niet zonder.ik raad het iedereen aan.
Judith Mooijman-Hartsteen Judith Mooijman-Hartsteen uit Ugchelen schreef op 8 september 2023 om 15:39
Wat ben ik blij dat ik Rosaodor heb mogen ontdekken. Super heerlijke geuren met elk een uniek karakter. Ik krijg er niet genoeg van te snuiven aan alles wat ermee gewassen heb. Rosaodor wasgeuren zijn voor mij blijvers.
dannyticheler dannyticheler uit Enschede schreef op 7 september 2023 om 09:57
Dit is ver weg de beste wasparfum die ik in de laatste jaren heb geprobeerd. Unieke frisse geuren, walmend en blijven enorm lang hangen in tegenstelling tot andere wasparfums. Voor mij komt deze het beste uit de test. Favoriete geuren emozione en puglia.
Desiree Groeneweg Desiree Groeneweg uit Wilnis schreef op 5 september 2023 om 07:32
Zo blij met mijn wasparfum Bacio. Als ik het een x vergeet krijg ik thuis commentaar. Laatst pakte een vriendin mijn strandlaken, en die vroeg wat voor wasmiddel ik gebruikt omdat het zo lekker rook. Wasparfum van Rosaodor, een echte aanrader.
Wilma Wilma uit Delft schreef op 27 augustus 2023 om 07:27
Hallo! Ik gebruik de was parfum van Rosaodor al een tijdje, eigenlijk door een klant in de winkel. Maar sinds ik het zelf gebruik, zeggen de klanten wat een lekkere geur ruik ik! Ik werk in een dames mode winkel dus veel dames doen ook de was. En dan vertel ik dat ik de was parfum the luxe emozione van Rosaodor gebruik. Dit vind ik zelf de lekkerste geur! De allereerste keer dat ik bestelde heb ik een verzamel pakket met verschillende geuren besteld. Maar de luxe emozione is voor mij de topper! Net weer 5 flessen besteld, en een mooie tas erbij gekregen. 🥰
miekevanhoyweghen miekevanhoyweghen uit 9170 schreef op 19 augustus 2023 om 06:22
Wauw! Vroeger was het hopen dat de wasmand niet te snel vol zat, nu zoek je naar was! Elk machine is een feestje! Proefpakket geprobeerd en 5 lievelingsgeuren 😁
Rixt van Gorkum-Teglenkov Rixt van Gorkum-Teglenkov schreef op 16 augustus 2023 om 08:00
Weer drie heerlijke geuren besteld, toch wel mijn lievelings, bacio, puglia en passione. En onze zoon was erg blij met het lintje/armbandje 👌😅.
Krystle van Beveren Krystle van Beveren uit Spijkenisse schreef op 15 augustus 2023 om 22:12
Wow! Nog steeds wow! Ze zeggen wel eens je geurblind kan worden, maar de wasparfums van Rosador zijn stuk voor stuk om niet te vergeten! Ik heb zo mijn favoriet maar voor ieder wat wils. Mijn gehele woning ruikt naar de heerlijke wasparfum als er een wasje te drogen hangt. Mijn kast bij t openen geeft ook de heerlijke parfum geur van de schone kleding en echt zelfs na een paar weken! Echt een aanrader. Wat mij betreft de beste van alle wasparfums die er zijn!
renske.rb renske.rb uit Zoetermeer schreef op 8 augustus 2023 om 18:50
Een jaar geleden Rosador cadeau gekregen van een collega. Sindsdien ben ik groot fan. Paar weken geleden mijn kledingkast opgeruimd en zelfs de kleding die ik al maanden geleden had gewassen en achterin de kast lagen, roken nog steeds naar de heerlijke parfum van Rosador. Nu net terug van vakantie en kan niet wachten tot morgen de nieuwe fles luxe emotione binnen is. Echt heerlijk!!!
Linda Linda uit IJsselstein schreef op 2 augustus 2023 om 16:07
Wat een geweldige wasparfums hebben jullie, ik ken geen betere! Emozione de luxe is mijn absolute favoriet! Zelfs na weken ruikt mijn kleding nog heerlijk als ik het uit de kast haal! Voor mij niets anders meer dan rosaodor wasparfum! 🥳
E Oude Avenhuis E Oude Avenhuis uit Wierden schreef op 2 augustus 2023 om 13:31
Wederom mijn heerlijk ruikende bestelling ontvangen. Vooral l’oro favoriet voor de kinderwasjes. Verkoop met regelmaat wat via Vinted en heb al vaker de vraag gehad wat ik gebruik voor mijn heerlijk ruikende kleding!
Saskia Oudakker Saskia Oudakker uit Almere schreef op 1 augustus 2023 om 18:01
Ik ben fan Rosaodor, wat een heerlijke geuren. Mijn favourite is Emozione, hier word ik zoooo blij van!!
Johanna Johanna uit Makkum schreef op 25 juli 2023 om 13:59
Vandaag eindelijk mijn wasparfum binnen gekregen van jullie! Na een tip van een vriendin (die haar kleding rook altijd zo heerlijk) heb ik jullie testers gekocht. Nu ben ik helemaal fan van bacio en de passione! Echt lovely. Zelfs de kleding van mijn man ruikt nu heerlijk na het wassen (daar hing altijd een hele muffe geur aan). Ik ben ontzettend blij met tip van mijn vriendin, en wil nu niet meer anders.
Dunja Dunja uit Utrecht schreef op 22 juli 2023 om 14:44
Vandaag na heeel lang wachten( emozione wachttijd)mijn bestelling ontvangen.Ben het pakketje op gaan halen en heb een beetje il primo in een waterflesje achtergelaten voor de mevr van het DHL afhaalpunt. Wie weet weer een klant erbij 😀
Konnie spenkelink Konnie spenkelink uit Rijssen schreef op 21 juli 2023 om 06:12
Wat super deze wasparfum . Mijn schoonmoeder vond het ook erg lekker ruiken. Dus heb ik haar een fles besteld voor haar verjaardag.ipv een bos bloemen. Kan ze er extra lang van genieten 🥰🥰🥰 .
Ruth Colle Ruth Colle uit Appingedam schreef op 20 juli 2023 om 19:15
Oh jeetje wat een heerlijkheid. Elke geur, elk wasje is een GENOT. Wassen is nog nooit zo leuk geweest. En schone kleding voelt nu über schoon! Ik kan niet meer zonder!!!
Jacqueline Jacqueline uit Schoonebeek schreef op 20 juli 2023 om 14:41
Heerlijke geuren.Moeilijk kiezen dus bestel gewoon iedere keer een andere.de was lekker op t rekje in de serre en dan ruik je het door het hele huis.
renske.rb renske.rb uit Zoetermeer schreef op 18 juli 2023 om 20:19
Ooit van een vriendin een proefpakket gekregen van de Rosador wasparfum, heerlijk!! Ook verschillende andere waspsrfums geprobeerd, maar Rosador Emotione en Intenso zijn toch echt mijn favoriet. Van de week mijn kledingkast opgeruimd en zelfs kleding die ik maanden geleden heb gewassen roken nog steeds heerlijk naar deze wasparfum. Rosador is voor mij echt de nummer 1 in wasparfum.