Reviews

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
82 berichten.
Yvonne Yvonne uit Eindhoven heeft geschreven op 8 juni 2021 om 21:08:
Ik heb al eerder geschreven dat emozione mijn favoriet is. Inmiddels 4 andere geuren geprobeerd. Ik heb er nu een nieuwe favoriet bij! L’oro!!!! Allebei sterk van geur en even heerlijk van geur. Ik krijg zo vaak complimenten dat ik zo lekker ruik! Fantastische wasparfum! Heel blij mee!
Angeli Starke Angeli Starke uit Almere heeft geschreven op 2 juni 2021 om 11:59:
Heb nu 3 x besteld. Steeds verschillende. Il Primo, Emizione en Puglia, ook de textiel parfum. Zodra je ermee gewassen hebt ruikt je hele huis erna. Ik zelf vind de Il Primo het lekkerst. Gauw weer bestellen maar denk ook de proef zakjes, is wel handig om te ontdekken welke je het lekkerst vind.
Janet Ruis-Verkuil Janet Ruis-Verkuil uit IJsselstein heeft geschreven op 2 juni 2021 om 10:37:
Nu al een poosje met jullie wasparfum aan t wassen. De geuren zij echt heerlijk. De emozione, intenso en l'oro zijn mijn favorieten. Ik ga echt geen was meer doen zonder jullie wasparfum. Zo blij mee!!!!! 🥰
Miranda Miranda uit Sneek heeft geschreven op 2 juni 2021 om 09:27:
Fantastisch! Ik wil nooit weer anders
Kim Kim uit Ruinerwold heeft geschreven op 2 juni 2021 om 07:59:
Hier een zeer tevreden klant :-)! Ik ben helemaal verliefd op jullie wasparfum. Een vriendin tipte mij en sindsdien slaap ik heerlijk onder mijn lakens met een heerlijke Bacio geur eraan.. zo fijn! En voor de kleding gaat mijn voorkeur uit naar de Palazzo.. heerlijke frisse geur! Love it!
Sigrid Van Tol-Schakel Sigrid Van Tol-Schakel uit Lisse heeft geschreven op 28 mei 2021 om 20:17:
Zo heerlijk!! Intenso, Puglia en Al Mare zijn onze favoriet. Heel bijzonder als je hier eenmaal mee wast kan je niet meer zonder.
Iris Iris uit Amsterdam heeft geschreven op 22 mei 2021 om 12:37:
Heerlijk frisse was. Na Emozione nu Sogno geprobeerd. Zalig.
Rieta Rieta uit Leersum heeft geschreven op 8 mei 2021 om 13:58:
Hi! Ben al maanden fan van rosaodor, met een wasmachine die overuren draait met twee kinderen is het wel zo fijn dat je hard verdiende werk weken later in de kast nog te ruiken is. En hoe!!!!! Iedere dag een feestje om te wassen. Mensen die vragen waar ruiken jouw kids naar? 🙂 ik doe een volle maand met mijn bestelling en bestel daarna weer. Niks anders voor mij meer. Werkt verslavend!!!! Ook is de service echt geweldig! Oh ja.. tip... haal de mist ook! Super lekker!!!!
Wendy Wendy uit Weesp heeft geschreven op 8 mei 2021 om 13:00:
Na alle geuren uit het proefpakket geprobeerd te hebben heb ik mijn keuze gemaakt voor L’oro en Emozione. Wat ruiken ze lekker! Hele huis ruikt ook lekker en de auto want, ik heb de autostoelen van mijn kinderen er ook mee gewassen 😉 Ik ben fan!
marjolein marjolein uit Wilnis heeft geschreven op 19 april 2021 om 09:01:
Oh zo zalig!!!! Proefpakketje besteld, maar niet goed het kaartje bijgehouden..... al na 3 zakjes mee opgehouden, dacht, ALLES IS ZALIG! maar... nu wil ik een fles bestellen en weet ik niet wat te bestellen en kan ik dus niet kiezen..... Dus nog aar een proefpakketje besteld. Kijk er al weer naar uit!
Puk Puk uit Haarlem heeft geschreven op 17 april 2021 om 07:46:
Hi! Ik wist niet precies wat ik moest verwachten en ik ben nog maar net begonnen, maar nu snap ik die hype. My goash.. Maar L'oro is toch my favo, ruikt precies zoals Kenzo met dat rode bloempje, mijn favo geurtje. En Emozione is ook zo heerlijk. Het is zeker proberen waard. Ik zou het iedereen aanraden om proefpakket te nemen. Heb nog 1 test te gaan.... echt een lekkere aanwinst! Kon niet wachten om alvast een review te geven.
Tamara Tamara uit Pijnacker heeft geschreven op 14 april 2021 om 21:07:
Mijn eerste bestelling was het grote proefpakket. Wat een feestje. Voor het eerst in mijn leven keek ik ernaar uit om te gaan wassen. Wat een zaligheid, stuk voor stuk. Inmiddels heel wat bestellingen verder. Ik wil alle geurtjes in het GROOT. Jullie hebben er weer een fan bij!
Laydi_123 Laydi_123 uit Den Haag heeft geschreven op 14 april 2021 om 06:58:
Na de instastory van Kim Feenstra te hebben gezien heb ik het totaalproefpakket besteld en ik was meteen verliefd! Wat een heerlijke geuren!!!! Niet alleen je was maar ook je huis ruikt heerlijk fris. Als ik kleding uit de kast pak ruik ik meteen of het gewassen is met rosaodor of niet. Ik ben fan en heb inmiddels grote flessen besteld en een paar keuze proefpakketjes om het aan mijn zus en vriendinnen te geven. Ik gun iedereen een heerlijke was!
Martha Oppier Martha Oppier uit Amsterdam heeft geschreven op 1 april 2021 om 18:06:
Ook ik ben besmet geraakt met het Rosaodor virus WAUW! Ik heb er nog een aantal te gaan... vind alles te lekker! Ik als heerlijke geuren fetish... ben blij heel blij met jullie 💖 Jullie hebben er weer een klant bij! Liefs Martha
silvana silvana uit Westervoort heeft geschreven op 1 april 2021 om 12:31:
OMG VERKOCHT! Heb puglia en sogno, echt hemels. Ik wil dus een nieuwe bestelling gaan doen maar zoooooooooooooo lastig kiezen. Ik wil niet anders meer, rosaodor voor life! zelfs mn man is helemaal van slag als ik de was heb gedaan 😉 Liefs, XO
Robert Robert uit uden heeft geschreven op 30 maart 2021 om 08:07:
Zo blij jullie te hebben ontdekt! Ik gebruikte eerst een ander merk. Deze rook je niet zo lang en ging zelfs muf ruiken, waardoor ik opzoek ging naar een betere kwaliteit, en met succes! Lang leve Rosaodor! Nieuwe vaste klant erbij!
Stéphanie Stéphanie heeft geschreven op 19 maart 2021 om 16:45:
Aangestoken (of besmet geraakt om in hippe termen te praten) met het "Rosaodor-virus" dankzij mijn vriendin. Bij haar langsgegaan om te snuffelen en zo ineens had ik een fles besteld! Ik ging dit keer voor de Il Primo. Ik wilde het in eerste instantie alleen voor het beddengoed en handdoeken gaan gebruiken, maar gebruik het voor ál mijn was! De peuterleidsters vroegen ook al wat er zo lekker rook, er kwam een heerlijke walm van ons zoontje af! Nu bijna tijd voor een nieuwe fles maar kan niet kiezen tussen al dat lekkers! Blij dat er nu testzakjes zijn! I'm in love!
Louisa Kwee Louisa Kwee heeft geschreven op 16 maart 2021 om 17:24:
Kreeg van mijn dochter 'n fles Rosador wasparfum in de geur Intenso cadeau. Heerlijk!! Wat 'n fijne frisse geur heeft nu mijn was. Heb meteen voor wat voorraad gezorgd en wat geweldig dat die zo snel geleverd is!
Mirjam den Ouden Mirjam den Ouden uit Hardinxveld-Giessendam heeft geschreven op 14 maart 2021 om 17:45:
Rosador. Oh oh had ik je maar eerder gevonden! Ik ben helemaal verliefd op alle geuren. Mijn hele huis ruikt lekker als ik de waa heb opgehangen. Nooit meer stinkende was. Nooit meer muffe kleding. Nu als ik mijn kleding kast open doe beland ik in de italiaanse bloemenvelden. Zelfs mijn man vind het heerlijk! En dat zegt heel wat.
Audrey Smit Audrey Smit heeft geschreven op 26 februari 2021 om 21:49:
Vandaag de nieuwste geur binnen gekregen l’ore! En meteen een was gedaan ik kan je vertellen deze geur is zo lekkkker mijn hele huis ruikt erna en ja het is zeker de grote zus van emozion maar dan nog lekkerder. Ik heb de emozion en instencio gehad maar deze wint het!!!

© Copyright Rosaodor ‑ Algemene VoorwaardenPrivacy

Rosaodor - De meest luxe wasparfum