Uitleg

The exclusive scent sensation for your laundry

Ontdek het Italiaanse geheim en maak kennis met de exclusieve wasparfums van Rosaodor.  Acht unieke geuren die je was een extra dimensie geven.

Hoe werkt het?

Gebruik de wasparfum naast je reguliere wasmiddel door 1/2 a 1 zwart dopje toe te voegen in het daarvoor bestemde (wasverzachter) wasbakje van je wasmachine. Pas de sterkte van de geur aan naar wens door meer of minder dopjes toe te voegen aan de was. Geniet weken van de meest luxe geursensatie van je frisse was!

Ons product is van zo’n hoogwaardige kwaliteit dat je maar heel weinig wasparfum nodig hebt per wasbeurt. Dit houdt in dat je met een fles van 500ml wel 50-75 wassen kan draaien.

Gebruik wasparfum

Niet direct op wasgoed aanbrengen. Gebruik de wasparfum naast je reguliere wasmiddel door 1 a 2 zwartdopje toe te voegen in het daarvoor bestemde (wasverzachter) wasbakje. 

Waarschuwing Kan ernstige oogirritatie. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Giftig voor in het water levende organismen.   Inademing van stof / rook / gas / nevel / dampen / spray vermijden. Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen. Als oogirritatie aanhoudt: een arts raadplegen. Verwijder direct gemorste druppels. Indien medisch advies nodig is, houd de productcontainer of het etiket bij de hand. Buiten bereik van kinderen bewaren, niet verspreiden in het milieu . Voorkom lozing in het milieu.