Geboorte van 2 nieuwe wasparfum geuren!

Hallo ochtend, we gaan hem vandaag rocken. We starten de mac op en kijken eerst naar de klantenservice mail.

Na het lezen en beantwoorden van de leuke en enthousiaste mails is het toch wel even tijd voor een vers bakje koffie (en een koekje :-)). Ik loop naar de keuken zet het koffieapparaat aan en denk hoe blij ik ben met dit geweldige concept. Zo mooi en leuk om aan een totaal nieuw concept te werken en zo enorm enthousiast door jullie wordt ontvangen. Na het dagdromen, is mijn koffie klaar. Het is vandaag tijd om nieuwe geuren te kiezen, Ja je leest het goed. We gaan twee nieuwe geuren toevoegen aan onze wasparfum collectie! Zo erom blij worden wij van geuren.

Daar zitten we dan, we hebben al een kleine selectie gemaakt uit 400 geuren. Deze kunnen we zelf samenstellen, iets meer musk, iets meer bloem, iets meer lotus. We hebben 4 goede basis geuren gekozen. Na 80 keer ruiken, en dan met je neus in koffie om je geur te neutraliseren en dan nog 80 keer ruiken. Hak ik de knop door. Ja Het moeten deze twee worden, maar aan geur 1 moet iets meer musk worden toegevoegd. Dit is een heerlijke aqua geur. In de lijn van de INTENSO. En geur nummer 2 moet heel iets citroen aan toegevoegd, om het nog frisser te maken. Niet te overheersend! Ja deze is in de lijn van PUGLIA heel fijn! 

WOEHOE! De twee nieuwe geuren voor de luxe wasparfum zijn geboren! Twee nieuwe wasparfums. Nu de namen verzinnen. Geur nummer 1 is een beetje dromerig aqua, dus snel beslist dat die SOGNO moet heten. Dromen in Italiaans. De andere geur zijn we zo enthousiast over en weten we eigenlijk zeker dat dit de bestseller wordt, zo fijne geur die iedereen heel lekker vindt. Het beste, het eerste, de best dus deze noemen we IL PRIMO! 

Nu hebben we alles besteld, alles geregeld en alles staat klaar. De fabriek is hard bezig om de nieuwe geuren hier snel te kunnen leveren. 

Kunnen jullie ook niet wachten op nieuwe wasparfums? Wij in ieder geval niet! Schrijf je in op onze nieuwsbrief, dan laten wij je weten wanneer de nieuwe geuren hier in ons magazijn staan te shinen. Als je inschrijft op de nieuwsbrief krijg je deze week 5 euro korting op je aankoop:-) moeite waard toch?

Veel Liefs Nanda 

7 Comments
 1. Krista

  Goedemorgen

  Wat ben ik blij met mijn wasparfum. Heb alleen een vraag ik heb een wasmachine met auto dosering. Moet ik dan gewoon de hele fles in het wasverzachter bakje doen?

  Groet Krista

  1. rosaodor

   He krista! Ja of de helft iets mengen met water, even proberen wat het beste voor je is:-) En wat de fijnste sterkste geur voor je is.

   1. Emmie

    Ik heb ook autodose, Krista kun je laten weten hoe jij ze hebt gemengd met water. Welke verhouding je nu gebruikt? Waarom het wiel opnieuw uitvinden thoch?!

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *