THE BIGIN OF The exclusive scent sensation for your laundry

Daar zijn ze dan, ze staan te schitteren hier in het magazijn. Om bijna uit te vliegen naar alle hippe zelfbewuste mannen en vrouwen! Na maanden werk zijn we klaar om te gaan starten. Wij als team geloven in de luxe geuren van de wasparfum van Rosaodor. We hebben ons merk zelf helemaal ontwikkeld, de geuren tot de samenstelling is dus helemaal uniek, en nog niet verkrijgbaar in Nederland of Belgie. 

De wasparfum is dus een mooi en nieuw product op de nederlandse markt. Het leuke is de reacties die we krijgen als we onze was hebben gewassen met wasparfum Zo komen mensen in de supermarkt zeggen hoe lekker we ruiken, maar ook de kinderen op school zeggen tegen onze kinderen: Waar wast je moeder mee? Je ruikt altijd zo lekker. 

Ik kan wel zeggen dat het verslavend is. Je wil nooit meer zonder. Je hoeft maar een klein beetje wasparfum toe te voegen aan je was. Je kan met een 500 ml fles ongeveer 75 – 100 wasbeurten doen. Je hoeft alleen  wasmiddel toe te voegen (kan zelfs zonder geur) en in het bakje voor de wasverzachter een paar druppels (dopje) wasparfum! De wasverzachter is nu ook verleden tijd!

Het mooie van deze luxe wasparfum is dat je er echt alles mee kan wassen. Van je satijnen rok tot je katoenen sjaal, ook de dekens op de bank was ik er mee! Zo ruikt alles super lekker en fris!

Geniet van de geur, en we horen graag wat jullie van onze luxe wasparfum vinden!

X Rosa & team

11 Comments
  1. rosaodor

   Hi Naima, ja het is zeker te proberen. Dan zal ik zelf voor de intenso gaan. Deze is net wat zachter. Het irriteert normaal niet op de huid als je gewoon er mee wast. Succes!

  1. rosaodor

   Hi Danielle,
   Het is geen wasverzachter, juist omdat wasverzachter slecht is voor je kleding en wasmachine. Wasverzachter is echt heel vet. Waardoor je was vettig en zacht voelt, maar beter kan je geen wasverzachter gebruiken voor je kleding.
   Wasparfum van ons is totaal niet vet, en dus totaal niet slecht voor je kleding en machine. De kleding is dus niet heel zacht maar eigenlijk net als je zonder wasverzachter wast. Als er nog meer vragen zijn hoor ik dat graag:-)
   Liefs Nanda (Rosaodor)

   1. Bianca

    Tip,als je zachte was wilt,kun je het in de droger stoppen met tennisballen. Hier kun je ook nog een paar druppels wasparfum op doen om de geur te versterken.

    Succes

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *