Welke Rosaodor parfum past bij mij?

Nieuw: Rosaodor eau de parfum


Bij Rosaodor denken we graag groots, dus waarom geen parfum die perfect aansluit op onze wasparfums. Zo gedacht, zo gedaan – met trots presenteren wij de Rosaodor parfums Rosa Oasi & Sera. Ookwel een heerlijk parfum voor de dag en een waanzinnige parfum voor de avond.


Afgelopen jaar ontvingen we heel veel leuke reacties over jullie favoriete geurtonen uit onze wasparfumcollectie en een paar sprongen er bovenuit. Hé, dachten wij toen! Als we daar nu eens mee gaan experimenteren. Na heel wat gepuzzel ontstonden de eerste proefjes. Razend enthousiast en met onze perfectionistische blik op de sky-with-no-limits, ontstond het idee van de Rosaodor Eau de parfum. En als je het ons vraagt, deze collectie ruikt naar meer! Parfum bloemig & fris
De Rosaodor parfum Rosa Oasi is een frisse parfum met mooie tonen van zachte bloemen. Opwekkende geurtonen die er direct al voor zorgen dat je dag goed begint. Warme fruitgeuren in combinatie met de poederachtige tonen van hout en zachte tonen van may rose maken de geur fris en zoet tegelijk.


Parfum vol & sensueelDe Rosaodor parfum Sera is mooie volle en intense parfum. De geuren van amber, peony en magnolia brengen een sterk staaltje passie en romantiek samen in één flesjs. Woohoo…..She’s on fire! Hoewel de spanning flink oploopt tussen deze geliefde geurtonen brengen zoete bloemgeuren dit romantische geheel weer een beetje in balans. Alle ingrediënten voor een gezonde liefdesrelatie met deze waanzinnige eau de parfum.
Parfum kiezen: de meest gestelde vragenWelke parfum past bij mij?Dat is natuurlijk heel persoonlijk, maar vaak ben je:

of team bloemig

of team vol & sensueel

Daarom dat we bij Rosaodor ook twee uiterste in de collectie hebben opgenomen. Allebei, als je het ons vraagt, waanzinnig lekker. Een parfum past namelijk ook vaak bij een situatie, gevoel, gelegenheid, seizoen of type dag. Rosa Oasi en Sera vullen elkaar perfect aan. Een duo die je hoe dan ook de dag doorbrengt.
Parfum samples kopenWil je nog een keuze maken? Dan kun bij Rosaodor ook parfum samples kopen. Dit zijn 1ml proefjes, zo kun je de parfums ook even uitproberen op je huid. Is parfum slecht voor je huid?Bij Rosaodor vinden we je gezondheid erg belangrijk. We werken daarom vooral met ingrediënten die niet schadelijk zijn. Ook zijn onze parfums (en wasparfums) zo geconcentreerd dat zelf mensen met eczeem onze producten ook goed kunnen verdragen op de huid. Wel is natuurlijk elke huid anders, test daarom altijd eerst voorzichtig voordat je de parfums echt in gebruik gaat nemen. Ook de manier van een parfum opspuiten kan daarbij van groot belang zijn.


Hoe kan ik parfum opdoen?Als je het doet, doe het dan in stijl! Spuit, uit de losse pols, een wolkje parfum in de lucht en loop er doorheen. Is dat niet een beetje overdreven horen we je denken? Nee hoor, als je parfum namelijk op je polsen of hals sprayt is het vaak te geconcentreerd waardoor je in het begin de parfum een beetje moet uitwrijven. Juist het wrijven zorgt ervoor dat de geurmoleculen stuk gaan en dat is zonde! Wanneer je er doorheen loopt verdelen de geurmoleculen zich vanzelf en blijft de geur langer op huid en lichaam hangen.

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *