Rosaodor breidt haar merk uit met 95% plant-based skincare productlijn

Rosaodor, bekend van de exclusieve Italiaanse wasparfums, breidt haar merk verder uit met een organic plant-based skincare productlijn voor zowel mannen als vrouwen. De verzorgingsproducten zijn vrij van microplastics en ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten die de huid verbeteren en laten stralen. Vanaf deze maand zijn de nieuwe verzorgingsproducten verkrijgbaar in de webshop en verkooppunten van Rosaodor.


Met de lancering van een eigen skincare productlijn verbreedt het luxury merk Rosaodor haar focus op natuurlijke verzorging. Voor eigenaresse Nanda de Jager is de ontwikkeling van haar eigen verzorgingslijn een logische uitbreiding van het huidige productassortiment: “Het is belangrijk om producten te ontwikkelen op basis van natuurlijke ingrediënten die ook echt hun werk doen. Skincare producten met een natuurlijke formule zijn beter voor de huid en zorgen voor een langdurig stralende teint”. Alle producten in het nieuwe skincare productassortiment zijn organic, 95% plant-based, dierproefvrij, vegan en vrij van microplastics. Door het gebruik van luchtdichte afsluitingen op alle producten is betere dosering mogelijk, wordt de inhoud ervan niet continu blootgesteld aan de lucht en blijven de werkzame stoffen in de producten van hoge kwaliteit.


Natuurlijke vitamineboost voor gezicht en hals

De nieuwe skincare productlijn omvat producten voor zowel mannen als vrouwen en voor verschillende huidtypes. Met een hydraterende toner en dagcrème, reinigende mousse, herstellende nachtcrème, voedende gezichtsolie en een gezichtspeeling biedt Rosaodor een zeer complete verzorgingslijn. De producten bevatten een hoge concentratie werkzame stoffen, waardoor er per keer minder gebruikt hoeft te worden. De samenstelling van elk van de producten is zorgvuldig op elkaar afgestemd, waardoor een combinatie van de diverse producten het beste resultaat geeft. De skincare producten geven het gezicht en de hals meer glans, verminderen onzuiverheden en zorgen voor een gezonde en stralende look. Een natuurlijke vitamineboost voor gezicht en hals!

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *